Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak vznikaly lacláče Margaret

Olala! Je to tady!! Náš první módní kousek, na kterém jsme pracovaly několik měsíců (ano, prázdniny, rýmičky, čekání na kvalitní látku, jak udělat tohle a tamto.. atd.)

Už delší dobu jsme přemýšlely nad tím, že chceme něco "našeho".
 
Proč zrovna lacláče? Na druhý, zimní, festival Mini, kde jsme vystavovaly, jsem si vzala lacláče, ve kterých se krásně schovalo rostoucí bříško, ve kterém rostli Olík a Bertík. A bylo vás neskutečné množství, kdo se ptal, kde jsem lacláče koupila. Ha! Nechala mi je ušít moje maminka. A my se konečně rozhoupaly k tomu, abychom je také ušily. A to tak, aby vám sloužily jak v těhotenství, tak i po něm!! Ano!! Navrhly jsme je s mistrovou (Luckou) tak, aby švy byly maximálně slušivé, ale aby se kalhoty daly nosit nejen v období těhotenství. A my jsme nadšené! Navíc ta barva! Jasně, černá je univerzální. Ale tahle smaragdová, to je barva ve které vždy zazáříte a budete vyčnívat z davu.
2895-10_made-for-moms-laclace-margaret
 
A že jsou lacláče jen na jednu sezonu? Ale kdepak. Ty moje se mnou tráví každou část roku. K teniskám a balerínkám na jaře, k sandálům v létě, s punčocháčemi a kozačkami v zimě. Jedny kalhoty a tolik variant. V těhotenství jsem pod ně nosila volné triko a těhotenské kalhotky. Takové ty vysoké přes bříško, to je takové pohodlí! Žádné tlačení gumy přes pupík. Každá těhotná vám potvrdí, že jakmile něco začne tlačit do pupíku, je to jen otázka času, kdy kolem toho místa začne jezdit ručička nebo nožička, aby tenhle tlak okamžitě maminka odstranila. A tím pádem jdou kalhoty pryč.
A pak přichází krásné období kojení! A díky našim trikům od Tajinebanane je to tak pohodlné. Ve spojení s našimi lacláčemi je to nejen pohodlné, ale taky propracované.
 
Jsme zastánkyněmi udržitelné módy. Nemáme rády sezónní věci a v našem šatníku najdete věci, které nosíme roky a umíme je nosit během celého roku. A proto máme radost, že naše prvotina je přesně v tomto duchu!
 
Jak se vám líbí?