Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Tipy na dárky od Made for Moms

Jaký jste tábor. Máte už vše připraveno a vymyšleno nebo se teprve začínáte psychicky připravovat na Vánoce? Každý rok je to u nás víc a víc zrychlené, uspěchané a prosinec je v nějaké prapodivné, rolničkové mlze :)
 
Ale letos máme jiný plán! Všechno vyřešit do konce LISTOPADU! A v prosinci už jen s dětmi vyrábět vánoční dekoraci (dobře, děti začnou a maminky budou pak dokončovat), koukat na pohádky, pít horkou čokoládu a běda, jestli někdo bude protestovat! My rodiče máme právo na hodné děti o Vánocích!! Ale stejně, také se už tak těšíte? My moc!!!
 
Připravily jsme si pro vás pár tipů na dárky pro vaše milované, které bychom i my ocenily pod stromečkem!
 
DÁRKY DO 500 KČ
 
 
Čekáte miminko a chctete to odtajnit u stromečku? Můžete udělat už nyní fotky, které pak nadělíte členům rodiny pod stromeček a věřte nám, všichni na to budete vzpomínat celý život. Do dnešního dne i my vzpomínáme na to, jak jsme z našich rodičů "udělaly" babičky a dědečky! Nebo naopak chcete udělat radost těhotné kamarádce malým dárečkem? Tak tetování je skvělý způsob.
 
 
 
 
 
Bloom and Blossom si dali za cíl hýčkat ženy a jejich rodiny. A nejprodávanější produkty zabalili do vánočních obalů, takže už se nemusíte starat o další balení (ruku nahoru, kteří stejně jako my neumí hezky balit dárky!). A POZOR! Na těchto vánočních balíčcích je velké cenové zvýhodnění!
 
 
 
 
 
 
 DÁRKY DO 1000 Kč
 
V Bloom and Blossom vědí jak hýčkat! V naší nabídce naleznete cenově výhodné sady (až - 48% oproti nákupu samostatných produktů) a navíc mnohé z nich mají extra kosmetickou taštičku a kosmetický nástroj, který ještě více zintenzivní relaxaci a péči! My ženy milujeme tělovou péči, ale tak často si ji odepíráme, protože myslíme na ostatní členy rodiny! Tohle je dokonalý dárek!
 
 
 
 
 
 
Naše designová velká srdcovka! Do těchto podložek, ubrusů a dek jsme se okamžitě po prvním použití zamilovaly. Z veganské kůže, omyvatelné vodou, voděodolné a na tolik použití! Navíc v tak nádherných barvách. Udělejte váš domov ještě více "homey"! Tyhle produkty jsou v Americe totální bestseller a každá maminka, která sdílí své příběhy na IG tyto produkty miluje!
 
 
 
 
 
 
K Vánocům patří i společné chvíle o samotě. Uvolněte se po náročném dni, dovolte si vypnout a užijte si příjemný večer s vaší drahou polovičkou. S produkty na intimní hygienu neuděláte chybu. Nemusíte se konečně bát alergie na látky v kosmetice na intimní partie. Tyto produkty jsou přírodní a udržují vaše místa hydratovaná a čistá.
 
 
 
 
 
 
 DÁRKY DO 2000 Kč
 
Naše poslední novinka, kterou jsme musely do  portfolia zahrnout. Po vyzkoušení produktů od značky NUORI jsme uznaly, že je úžasně funkční a hlavně její složení a čerstvost potěší všechny, kteří mají rádi kosmetiku bez zbytečných a dost často účinky minimalizujích konzervantů. V nabídce máme ucelenou péči pro pleť, která je unavená, bez života a už se objevily i vrásky. Navíc k nákupu produktů od této značky získáte velkou plátěnou tašku jako dárek!
 
 
 
 
 
Značka Tajinebanane je jedničkou na trhu v promyšlenosti, designu a kvalitě. Jejich oblečení pro kojicí ženy si oblíbily i maminky jako Monika Marešová nebo Zuzana Straská, které o oblečení řekly, že je to konečně něco, o čem mohou říct, že je MÓDNÍ! Naše trika si maminky zamilovaly a vy takovým dárkem určitě neuděláte chybu! V nabídce pak máme i šaty, mikiny a na zimní období máme jako jediný obchod i měkké a pohodlné svetry!
 
 
 
 
 
Ke stylovému kočárku patří i stylová taška. Tyto tašky mají popruh takový, který se vejde na madlo kočárku a jsou tak díky tomu krásným doplňkem. Tašky ocení každá maminka, protože jsou opravdu prostorné a vejde se do nich vše, co na dobrodružství s dětmi potřebujete! A ještě mnohem víc! V nabídce máme i ve stejných barvách doplňky k těmto taškám, jako jsou kosmetické tašky či peněženky.
 
 
 
  
 
 DÁRKY "NĚCO EXTRA"
 
Značka, kterou si oblíbily světové celebrity je konečně u nás! Každou tašku na trhu ručně vyrábějí v Bangladéši stovky matek, které dostávají mzdu s certifikací Fair Trade, roční dividendy ze zisku a penzijní fond. My jsme tu naši navrhly ve spolupráci s Ateliérem Kateřiny Černé a s nápisem naprosto souzníme. Máte doma také svou BOHYNI? Udělejte ji radost naší taškou, kterou využije na nákupy, cesty nebo celodenní lítání po městě.
 
 
 
 
 
Charlie Crane je pařížský výrobce nábytku pro miminka a děti. Společnost, kterou v roce 2013 založil Thomas Lépine, má ambici tvořit vždy krásný a stylový nábytek, který vtiskne jednoduchost a čistotu do dětského světa a stírá hranice místností v našich současných interiérech. Díky výtvorům Charlie Crane jsou rodiče hrdí na to, že mohou po celém domě vystavovat nábytek svých dětí. Dětská houpačka je integrována do dekorace obývacího pokoje; dětská židle ladí k jídelnímu stolu a ostatním židlím a dětská postýlka se stává uměleckým dílem! 
 
 
 
 
 Ať už vyberete cokoliv, věříme, že z vašeho dárku bude obdarovaná / obdarovaný nadšený! Přejeme vám krásné a klidné Vánoce!!
 
S láskou, 
 
Markéta & Monika