Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

BALA Činky Charcoal

Činky BALA mají hmotnost 1.4 kg a jsou navrženy tak, aby byly pevné a všestranné. Na rozdíl od tradičních činek mají činky BALA elegantní, ergonomický design, který rovnoměrně rozkládá váhu pro pohodlné a uživatelsky přívětivé cvičení. Nebudete je chtít odložit!

Jsou určeny pro chůzi, silový trénink, HIIT, box a aerobik.
Vyrobeno z nejkvalitnějších fitness materiálů - recyklované oceli obalené ultrajemným silikonem. 
Součástí balení jsou 2x 1.4 kg činky a šikovné barevně sladěné pouzdro na přenášení.

Dostupnost Skladem
1 650 Kč
BALA Činky Charcoal

Tvarujte a posilujte svaly stylově. Činky BALA mají hmotnost 1.4 kg a jsou navrženy tak, aby byly pevné a všestranné. Od shybů po přítahy, tahy, tlaky a mávání. Nebudete je chtít odložit.

Na rozdíl od tradičních činek mají činky BALA rovnoměrné rozložení váhy a ergonomický design, který zajišťuje vyvážený a uživatelsky příjemný trénink.

Zintenzivněte svůj core trénink, rehabilitaci, jógu, shuffleboard, core trénink, pilates, line dance, aerobik, domácí cvičení a další. Vyberte si své vlastní dobrodružství!

BALA návod na cvičení ČINKY

Kategorie: Sport
Složení: Recyklovaná nerezová ocel obalená silikonem

Cvičení s činkami BALA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V Bala věříme, že krásné a funkční fitness vybavení změní způsob, jakým se pohybujete. Protože chápeme, že váš život zahrnuje cvičení, ale není výhradně definován jím. Sport je hra! A my chceme, aby vás tahle hra bavila.

Balla intro

Bala jsme založili "na ubrousku" v roce 2018, kdy jsme nakreslili naše první nápady na to, co se nakonec stalo Bala Bangles.Stejně jako vy jsme se unavili z ultra-seriózního a exkluzivního průmyslu fitness, který tvoří řada značek, které vypadají stejně a hrají podle stejného scénáře; průmyslu, který je definován nereálnými očekáváními a zklamáním.

Dva roky jsme každou objednávku odesílali ručně. Na stěnu naší garáže jsme tehdy napsali tato slova:

Dobré věci se dějí těm,Dobré věci se dějí těm, kdo se potí.

kdo se potí.

V Bala věříme, že forma a funkce by měly spolu existovat. Že móda a fitness jdou ruku v ruce. Že samotný design může inspirovat pohyb.

Jsme tu, abychom vás zbavili práce s cvičením. Abychom všem umožnili se pohybovat prostřednictvím kreativity a sebevyjádření.

Naše nabídka produktů zahrnuje známé doplňky v nových barevných kombinacích a dosud nevídané vybavení, které se vymyká běžným stereotypům fitness.

Hra je tady, aby zůstala.

Natalie + Max
Manželka + manžel
Zakladatelé, Bala

zakladatelé BALA

NAŠE ZÁSADY: 

1. HRAVOST!

Kdysi dávno byla hra to jediné, co jsme znali. Ale - náhle, bez varování - se pohyb změnil. Proč tak vážně? Bala je pohybová společnost, která je tu proto, aby znovu oživila fitness. Abyste se při něm cítili jako při hře.

BALA CVIČENÍ S KRUHEM2. DESIGN

Výrobky Bala jsou designově jednoduché. Koneckonců, kdo říká, že fitness produkty musí být složitě propojené a poskládané, aby byly účinné? Nechte je v obývacím pokoji a používejte je díky tomu častěji.

BALA POSILOVÁNÍ3. INKLUZE

Patříte mezi příznivce cvičení? Tak to je paráda. Bala není vyhrazena jen pro ultravysoké, ultramladé, ultranamakané nebo ultra-cokoliv. Bala je pro vás, ať už jste kdokoli.

CVIČENÍ S BALA

4.BEZ HRANIC

Osvoboďte se od hranic posilovny. Fitness výrobky by neměly být opatřeny zástrčkou. Cvičte kdykoli, kdekoli a jakkoli se vám zlíbí.

BALA PROTAHOVÁNÍ