Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

BALA posilovací tyč Charcoal

Sošný, ergonomický design Bala posilovací Tyče je ideální pro soustředěné i složité pohyby. Tlačte, kružte, veslujte, dřepujte a dělejte výpady, abyste zvýšili sílu, hbitost, vytrvalost a rovnováhu. Než se nadějete, budete cvičit.

Určeno pro silový trénink.
Vyrobeno z nejkvalitnějších fitness materiálů - ocel obalená v dětsky měkkém silikonu.
Obsahuje 1x posilovací 6,8kg Bala Tyč (Beam).

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Momentálně nedostupné
2 990 Kč
BALA posilovací tyč Charcoal
BALA posilovací tyč Charcoal 22
Novinka

Jak využít BALA tyč naplno? Nechte se inspirovat pár cviky:

1. Dřep

Vezměte Bala tyč do rukou, zvedněte ji nad hlavu a opřete jej o místo, kde se horní část zad dotýká krkem. Uchopte boční strany tyče, abyste ji stabilizovali, a postavte se s chodidly na šířku ramen, přičemž špičky nohou směřují mírně ven. Hrudník držte nahoře a zpevněte střed těla. Spusťte se do dřepu, jako byste seděli na židli, a pokrčte kolena, dokud nebudou stehna rovnoběžně se zemí. Udržujte váhu na patách, vyrazte s váhou zpět nahoru a opakujte. Je čas se rozhýbat!

2. Dobré ráno
Postavte se s chodidly na šířku ramen, kolena mírně pokrčená. Položte si tyč na ramena tak, aby se prohlubeň tyče opírala o místo, kde se stýkají horní část zad a krk. Zpevněte horní část zad a břišní svaly a zakloňte se v kyčlích, přičemž boky pošlete dozadu a horní část těla dopředu. Přestaňte, jakmile je horní část těla téměř rovnoběžná s podlahou a cítíte slušné pálení/protažení v hamstringách. Vraťte se do výchozí polohy a opakujte. Probudíte tak své hamstringy!

3. Hrudní lis

Lehněte si na rovnou lavici či zem a uchopte tyč tak, abyste ji přiblížili k hrudníku, a to nadhmatem v šíři ramen. Zapřete chodidla do podlahy a stáhněte lopatky dozadu. Z výchozí pozice vytlačte tyč přímo před hrudník. Pomalu spusťte tyč zpět dolů do místa, kde se stýká s hrudníkem, a opakujte pohyb stisku. Vytlačte ji!

4. Mrtvý tah
Začněte ve stoji s tyčí před sebou. Při předklonu se v kyčlích zakloňte a cestou dolů ji přetočte v jedné linii s holeněmi. Posuňte závaží dolů, dokud nebudou vaše záda rovnoběžná s podlahou, a pak výbušně vytáhněte kladinu zpět nahoru pomocí hýždí a hamstringů, dokud nebudete zpět ve výchozí pozici. Během tohoto pohybu držte tyč co nejblíže u těla a podle potřeby jej opakujte. 

5. Vojenský lis vsedě

Začněte vsedě na židli s oporou zad. Přeneste si tyč na klín a uchopte ji nadhmatem v šířce větší než jsou ramena. Úchop by měl být dostatečně široký, abyste v této nízké poloze měli lokty ohnuté v úhlu 90 stupňů. Vytlačte tyč nahoru tak, aby byla rovnoběžná s vašimi rameny. Držte záda rovně a zvedněte kladinu mírně nad hlavu tak, že ji zatlačíte a natáhnete paže. Toto je výchozí poloha. Pomalu spouštějte kladinu dolů do úrovně ramen v přímém směru. Držte a zatněte tricepsy a ramenní svaly. Vytlačte tyč zpět do výchozí polohy a opakujte, abyste ji procvičili!

6. Zvedání nohou (vnitřní strana stehen)

Začněte tím, že si lehnete na bok a opřete se o loket. Dolní končetinu položte kousek před horní končetinu a jeden konec tyče položte do oblouku chodidla. Druhý konec zajistěte rukou, pomalu zvedejte zatíženou nohu a stlačujte vnitřní stehna a zastavte horní část. Vraťte chodidlo na zem a pohyb zopakujte a opakujte na druhé straně. Zvedněte a zpevněte nohy!

7. Stahování tyče ve stoje

Začněte ve stoji s nohama na vzdálenost boků. Uchopte tyč rukama a přetáhněte ji přes hrudník a nad hlavu, jako byste si svlékali tričko. S rukama umístěnýma několik centimetrů od konců tyče a nad hlavou pomalu spouštějte kladinu dolů, aby se setkala s vašimi rameny, přičemž tyč mějte za hlavou. Než se tyč dotkne oblasti za krkem a rameny, pomalu ji vytlačte zpět nahoru, abyste ji měli nad hlavou ve výchozí poloze s rukama v jedné linii s hlavou. Tento postup opakujte tolikrát, kolikrát budete chtít, a rozhýbejte si tělo!

8. Stahování tyče v leže

Sedněte si na lavici a položte si tyč na klín. Lehněte si na lavici a pohybujte kladinou kolem hrudníku a poté ji vytlačte nahoru, jako byste prováděli hrudní tlak s nataženýma rukama. Uchopte tyč o něco šířeji než na šířku ramen a držte ji přímo nad hrudníkem s nataženýma rukama. Při zachování mírného ohybu v loktech natahujte kladinu dozadu za hlavu, dokud neucítíte dobré protažení v hrudních svalech. Vyrazte lokty dopředu, abyste vrátili tyč do výchozí polohy, a přitahujte ji, dokud nebudou horní končetiny mírně nad rovnoběžkou s podlahou. Lokty by měly být po celou dobu pohybu pokrčené. Silné, silné, silné!

Kategorie: Sport
Složení: Recyklovaná nerezová ocel obalená silikonem
Položka byla vyprodána…

Bala Beam Strength & Cardio 30 minutes

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

V Bala věříme, že krásné a funkční fitness vybavení změní způsob, jakým se pohybujete. Protože chápeme, že váš život zahrnuje cvičení, ale není výhradně definován jím. Sport je hra! A my chceme, aby vás tahle hra bavila.

Balla intro

Bala jsme založili "na ubrousku" v roce 2018, kdy jsme nakreslili naše první nápady na to, co se nakonec stalo Bala Bangles.Stejně jako vy jsme se unavili z ultra-seriózního a exkluzivního průmyslu fitness, který tvoří řada značek, které vypadají stejně a hrají podle stejného scénáře; průmyslu, který je definován nereálnými očekáváními a zklamáním.

Dva roky jsme každou objednávku odesílali ručně. Na stěnu naší garáže jsme tehdy napsali tato slova:

Dobré věci se dějí těm,Dobré věci se dějí těm, kdo se potí.

kdo se potí.

V Bala věříme, že forma a funkce by měly spolu existovat. Že móda a fitness jdou ruku v ruce. Že samotný design může inspirovat pohyb.

Jsme tu, abychom vás zbavili práce s cvičením. Abychom všem umožnili se pohybovat prostřednictvím kreativity a sebevyjádření.

Naše nabídka produktů zahrnuje známé doplňky v nových barevných kombinacích a dosud nevídané vybavení, které se vymyká běžným stereotypům fitness.

Hra je tady, aby zůstala.

Natalie + Max
Manželka + manžel
Zakladatelé, Bala

zakladatelé BALA

NAŠE ZÁSADY: 

1. HRAVOST!

Kdysi dávno byla hra to jediné, co jsme znali. Ale - náhle, bez varování - se pohyb změnil. Proč tak vážně? Bala je pohybová společnost, která je tu proto, aby znovu oživila fitness. Abyste se při něm cítili jako při hře.

BALA CVIČENÍ S KRUHEM2. DESIGN

Výrobky Bala jsou designově jednoduché. Koneckonců, kdo říká, že fitness produkty musí být složitě propojené a poskládané, aby byly účinné? Nechte je v obývacím pokoji a používejte je díky tomu častěji.

BALA POSILOVÁNÍ3. INKLUZE

Patříte mezi příznivce cvičení? Tak to je paráda. Bala není vyhrazena jen pro ultravysoké, ultramladé, ultranamakané nebo ultra-cokoliv. Bala je pro vás, ať už jste kdokoli.

CVIČENÍ S BALA

4.BEZ HRANIC

Osvoboďte se od hranic posilovny. Fitness výrobky by neměly být opatřeny zástrčkou. Cvičte kdykoli, kdekoli a jakkoli se vám zlíbí.

BALA PROTAHOVÁNÍ