Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Dárek pro nastávající či čerstvou maminku 2021

Vánoce se blíží mílovými kroky a postupně musíme přemýšlet, co komu letos nadělit. Jak je to ale možné, že každý rok je to větší a větší problém, vymyslet něco originálního, krásného, šitého na míru a hlavně od srdce? Nechceme pořizovat dárky, které buď skončí ve skříni nebo se stanou putovními dárky. 
 
Proto jsme si pro vás připravily takového průvodce pro výběr perfektního dárku pro vaši milou a milovanou ženu či kamarádku, nastávající či čerstvou maminku. S naším průvodcem nemůžete šlápnout vedle!
 
Žena parádnice
 
Má vaše žena či kamarádka doma všechny edice Elle za posledních X let? Potkáte ji vždy perfektně sladěnou?
Ještě před několika lety bylo těžké najít na trhu kojicí oblečení, které by bylo zároveň funkční a krásné. Troufáme si říct, že to bylo vlastně nemožné. Díky francouzské značce Tajinebanane a jejich patentovanému systému otevírání, je nyní možné kojit kdekoliv a kdykoliv. Bez starostí, že bude cokoliv vidět. Všechny kousky jsou navíc vtipné, chic a taaak praktické.
 
Vyberte ji některé z našich ikonických triček, mikin a svetrů nebo šatů
 
Open Bar
 
Beauty milovnice
 
Tísní se váš kartáček na poličce v koupelně mezi desítkami různých lahviček na všechny možné části těla? Dopřejte nastávající či čerstvé mamince voňavé hýčkání britskou kosmetikou Bloom and Blossom té nejvyšší kvality. Pěstící tělový olej proti striím pomáhá udržet pokožce elasticitu, předcházet vzniku strií, redukovat vzhled již stávajících a vyrovnávat tón pokožky. Tento olej využije každý den pro hýčkání a zpevnění své pokožky nejenom v těhotenství. Můžete vybrat i Dárkový set pro těhotné, který potěší a hýčká každou nastávající maminku. Díky triu produktů bude její pokožka zářivá, bříško bez strií a nohy lehké a hebké na dotek.
 
 Youve Got This Mama Lifestyle 1
 
Dvojitá dávka radosti na cestě
 
Stěžuje si vaše těhotná partnerka na neustálé bolesti zad? Pokud chcete obdarovat nastavající maminku, hlavně pak tu, která je těhotná s dvojčátky i vícečátky určitě doporučujeme naše zdravotní pásy Lola Lykke. Těhotenský ergonomický pás zmírňuje tlak na záda, pánev a močový měchýř. Dvojité opěrné popruhy, zadní kapsa, do které se vejde terapeutický pytlíček s teplou a studenou vodou, poskytnou nastávající mamince další podporu, aby si mohla užít těhotenství bez bolesti.
 
Naopak poporodní stahovací pás s inovativní technologií duální komprese poskytuje potřebnou podporu oslabeným a nestabilním svalům středu těla po porodu. Pás nabízí pohodlnou dvouvrstvou podporu pro střed těla, boky a záda po těhotenství. Zmírňuje bolesti zad a zlepšuje držení těla. Pás pomáhá jemně seřídit břišní svaly a zlepšuje vzhled „poporodního bříška“. Znáte snad ženu, která by nechtěla mít brzy po porodu zpět své bříško?!
 
Lola Lykke
 
Císařovna
 
Pro všechny maminky, které čeká nebo mají za sebou porod císařských řezem, doporučujeme úžasný balzám od anglické značky Nessa.
Máme s ním osobní zkušenost a po srovnání 2 jizev po císařském řezu se za jeho účinnost zaručujeme. Ikonický Balzám s obsahem vitamínů, plný mocných rostlinných výtažků, které okamžitě aktivují hydrataci a obnovu pleti, čímž pomáhají minimalizovat výskyt všech jizev a strií. Vytvořen pro jizvy po císařském řezu, strie, může být ale použit pro jakékoliv jizvy, popáleniny, menší vyrážky či zanícenou pokožku.
 
Nessa Balzám na jizvy a strie
 
Klokánkování nejenom pro protinožce
 
Věříme v sílu čtvrtého trimestru. A věříme i v to, že v prvních třech měsících je pro miminko a jeho rodiče kontakt TĚLO NA TĚLO naprosto zásadní. Miminko tak dlouho žije v maminky břiše. Zná její vůni, hlas a tlukot srdce. Zná i hlas těch, kteří na bříško s láskou mluví. A je mu tak dobře v náruči svých milovaných rodičů. Slovo BONDING zaznívá v mnoha diskuzích týkajících se porodu. Avšak porodem bonding, neboli sbližování či utváření pouta, nekončí.
 
Nadělte své blízké úžasné, UNISEXOVÉ, triko Nuroo, které je navrženo právě na podporu sbližování s miminkem a využijí ho nejenom ti, kteří mají předčasně narozená miminka a praktikují s nimi metodu klokánkování. 
 
Nuroo Tričko na klokánkování
 

Bojíte se šlápnout vedle? Věnujte dárkový poukaz a nechte na obdarované, ať si vybere to, co ji nejvíce osloví.

Doufáme, že vám náš malý průvodce, jak vybrat ideální dárek pro nastávající či čerstvou maminku, pomohl. Pokud potřebujete s výběrem více poradit, neváhejte se na nás obrátit na e-mail: info@madeformoms.cz či telefonu 724127271 / 775 130 664.

Rádi vám pomůžeme.

Monika a Markéta