Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Představujeme vám Gathre - Stylové, krásné a multifunkční podložky do vašeho domova

Snímek obrazovky 2021-09-22 v 11.28.09

VZHLED + DOTEK + FUNKCE

 

První přenosné podložky pro sbližování a trávení času s vašimi blízkými, které neobětují funkci kvůli stylu. Představte si krásnou deku nebo plachtu, která se snadno utírá a nepromokne. Gathre je obojí.

popisky v čj
 
Je vyrobena z veganské kůže na horní straně a z plstěného semiše na spodní straně, což kombinuje pocit pravé kůže a pohodlí umělé kůže.
 

VZHLED

Podložky Gathre mají jednoduchý design, čisté vyražené logo a jednoduchý dokončovací steh. Zplstnatělý semiš dodává neutrální podklad, který je vhodný k přenášení. Můžete si vybrat z několika základních barev či krásných potisků. 

Gathre vzhled

DOTEK

Podložky Gathre byly vyrobeny, aby spojovaly lidi, což znamenalo, že musely být stejně příjemné jako vaše oblíbená deka. Naše umělá kůže je máslově měkká a dodává podložce téměř magnetickou schopnost přitahovat lidi. 

 

FUNKCE

Podložky Gathre stačí otřít hadrem, hadicí s vodou, vodou z potoka či čímkoliv, co mýte po ruce. Setřeste písek, smyjte hadicí bláto, hadrem vodu a je to! Stvořeny pro použití kdykoliv a kdekoliv s krásou i stylem.

PROZKOUMAT KOLEKCI