Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Představujeme vám HANDS UP Krém proti stárnutí rukou

upload-06814011-d0c7-4667-9277-23e1ecb42a8c
 

    Způsob nanášení krému na ruce je skutečně vědecky podložený.  Kdo by to byl řekl...?

Začněte nanášením přípravku na hřbet ruky a hřbetem druhé ruky jej rozetřete. Takříkajíc hřbetem k hřbetu.

Proč? Protože právě zde se projevují první známky poškození vlivem prostředí a stárnutí, takže se nejprve zaměřme na oblast, která to potřebuje nejvíce. (Dlaně jsou již poměrně přirozeně hydratované, jde o mastné mazové žlázy, takže potřebují méně).

Pokračujte v nanášení prokládáním prstů a dokončete dlaněmi.
 
Plácněte si na jemné a vyživené ruce.
 

Prevence stárnutí

Za to můžeme poděkovat 3,5% niacinamidu. Je to super složka, známá také jako vitamin B3, která zlepšuje a napravuje známky stávajícího poškození a zároveň chrání kožní bariéru, aby pomohla chránit vaše ruce před poškozením UV zářením.

Zlepšuje tón pleti

Naše ruce, které jsou namáhavé, jsou první, na kterých se projevují známky poškození vlivem životního prostředí. Náš krém na ruce využívá výtažek z kořene lékořice, který rozjasňuje pokožku a vyrovnává její tón, dokonce snižuje záněty.

B&Bproduct-0013  B&B-0011  

Hydratuje a vyživuje

Bambucké máslo, bohaté na esenciální mastné kyseliny a vitaminy E a A, je známé jako královna hydratace, která v rukou uzamyká vlhkost a zanechává je vyživené.

Nemastný

Rychle se vstřebává a zanechává ruce jemné a neklouzavé, takže můžete pokračovat v práci jako dřív - žádné mastné stopy. 

Rychle se vstřebávající a mimořádně výživný krém na ruce. Hydratuje, regeneruje, rozjasňuje a obnovuje. Naneste ho přímo na ruce a dopřejte jim něžnou péči.