Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak vzniklo MfM

Krásný den všem, kteří si právě čtou o tom, jak vlastně vznikl projekt Made for Moms, 

Už je to několik let, kdy jsme se my dvě, Monika a Markéta, seznámily. Musíme za to poděkovat společným přátelům, kteří nás dali dohromady. Život je takový, nikdy nevíte co Vám nový den přinese... a nám se na narozeninové oslavě podařilo započít takové osudové přátelství :) 

Snad každý, kdo někdy pracoval ve velké či malé společnosti si minimálně jednou řekl, že by chtěl být pánem svého času, pracovat jen pro sebe a mít něco vlastního. Není to tak? A stejné je to i u nás. Naše děti jsou narozené půl roku od sebe, takže jsme měly mnoho příležitost při procházkách kočárkem snít o tom, jak jednou budeme podnikatelky a jak jednou budeme úspěšné a samostatné. Vymýšlely jsme různé projekty a produkty a pokaždé jsme přišly s nějakou další novinkou. Už jen ten pocit, že můžete s někým sdílet svůj sen je tak nabíjející! 

A jednoho dne to přišlo. Markéty maminka potřebovala poradit jaký dárek pořídit pro kolegyni, která právě odchází na mateřskou dovolenou. Takových nápadů na věci, které by se jí hodily a zcela určitě líbily. Od kosmetiky, přes čističku vzduchu až po luxusní masáže. Cokoliv, co by potěšilo nastávající maminku. Nakonec zvítězil plenkový dort. PLENKOVÝ DORT!! Když jsme si o tom tak s Monikou povídaly, zjistily jsme, že vlastně většina kamarádek dostala dárek hlavně pro miminko. Na tom není nic špatného! NAOPAK! V žádném případě nehaníme dárky pro miminka. Ale přeci jen... neměla by být ještě rozmazlována nastávající maminka? Dudlíky a plenky si přeci všechny pořídíme sami. A ruku na srdce, každá návštěva obchodu skončí nákupem dětských věcí. Tak to prostě je. Ale dárek, který by byl jen pro nás, který bychom mohly otevřít a používat jen MY, ženy, maminky, budoucí maminky, to je určitě něco, za co jsme všechny vděčné a většinou nás to velmi překvapí. 

Rozhodly jsme se proto vymyslet balíček, který by obsahoval vše, po čem jsme toužily a co používáme. Účinná a neškodlivá kosmetika, luxusní šperk, vonný vosk,  termoska na cesty s kočárkem i každodenní výlety a nesmíme zapomenout na dárek pod záštitou významné české charitativní společnosti, díky jehož výtěžku se plní přání těm dětem, které potřebují trochu více radosti v životě. 

Díky takové malé náhodě se zrodila velká myšlenka. Každá jsme jiná a díky tomu se skvěle doplňujeme, ale obě chceme jen to nejlepší pro naše děti, pro naše rodiny a proto i pro VÁS! Je to dřina a každá pracující maminka má náš velký obdiv, jelikož celý projekt vzniká hlavně po nocích, v různých časových pásmech a v momentech kdy děti spí. Únava je naše druhé jméno, ale stojí to za to!!  

Za každý produkt a spolupráci jsme nesmírně vděčné a věříme, že Vám udělá náš balíček jen a a jen radost!

V dalších článcích Vás provedeme vznikem MfM a výběrem našich produktů. 

S láskou, 

Markéta & Monika

Made for Moms

Na obrázcích vidíte, jak se nám konečně podařilo podepsat založení DuoM s.r.o. Byla to velká radost!!
Emmi dohlížela jak Monika podepisuje a pak už se jen děti zabavily ničením kanceláře :)