Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak jsme pro vás vybíraly produkty

Dobrý den, milé čtenářky a čtenáři,

V úvodu na Vás máme jednoduchou otázku. Zažili jste vztah na dálku? Pokud ano, tak jistě víte, kolik energie a úsilí udržení takového vztahu, na kterém Vám záleží, stojí. A i my dvě takový vztah máme. Tím, že Markéta žije část roku v Seattlu a Monika v Praze, musely jsme najít vhodný časový prostor, který by vyhovoval nám oběma. Tak aby děti spaly, byly jsme doma a hlavně byly obě dvě vzhůru a plné energie. Občas to byly opravdu nervy. Ne vždy se všechny podmínky podařilo sloučit a tak nám běžně do skypových telefonátů něco říkal Ondrášek (syn Markéty).  

Dále jsme potřebovaly OBĚ vyzkoušet vše, co nám přišlo vhodné pro naše balíčky. V tuto chvíli bychom měly poděkovat všem známým, kteří cestovali mezi Seattlem a Prahou a také poště, která vzorky neztratila. Což považujeme za velký úspěch.

Ať šlo o kosmetiku Bloom and Blossom, termosky, vonné vosky či různé barvy dárkové krabice, VŠE prošlo našima rukama, bylo řádně použito a používá se i nadále. My naše produkty totiž milujeme!

Náš vztah na dálku je náročný, ale také je překrásný, nabíjí nás energií, radostí a dělá nás šťastné. A o to jde snad v každém vztahu. Ať už je to vztah romantický, přátelství nebo obchodní partnerství.

Děkujeme že Vás máme,

Markéta & Monika

Made for Moms