Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Made for Moms Testuje - Depilační centrum Gabi's

Milé dámy, 

jaké jsou vaše nejméně oblíbené zkrášlovací aktivity? Musím se přiznat, že můj žebříček je dlouhý. Ačkoliv by zkrášlování mělo být zábavou a ne nucenou povinností. Jsou ale aktivity, které mě strašně otravují. Jaké jsou mé Top 3?

1) mytí vlasů

2) fénování

3) holení

Bohužel, všechny tyto aktivity musím opakovat častěji, než bych chtěla.  A večer, po dni s Ondráškem, je přesně tohle něco, co dělat nechci.  Takže, jak si ulehčit práci a mít méně starostí a být stále krásná? I s touto myšlenkou jsme připravovaly naše dárkové sady a vybíraly produkty do nich. Například suchý šampón Klorane, který vám pomůže od mastných vlasů, když zrovna nemáte čas na mytí hlavy. 

Ale tentokrát to nebude mít nic společného s vlasy. I když.. občas. NE, tam nebudeme zabíhat. Tentokrát se zaměříme na odstraňování chloupků. 

Až poté, co se narodil Ondrášek jsem objevila kouzlo depilačních center. Zrovna u mých rodičů před domem je jedno, na které jsem dostala několik kladných ohlasů. Tak jsem jednoho dne sebrala odvahu (protože to chce, poprvé) a vydala se na návštěvu. Po příchodu mne přivítala moc milá majitelka salonu Alena. Pobavily jsme se, co bych si přála za proceduru, ukázala mi místnosti, řekla mi vše potřebné, jak bude celá akce vypadat a zda je přípravek bezpečný. Tedy z čeho se skládá. A šlo se na věc!

Jak vypadala samotná depilace? Upřímně musím říct, nejhorší z celého toho procesu je… zahodit stud. Protože já se rozhodla pro úpravu “brazilka” - takže nahatá, někdo cizí kouká tam - TAM! Ale díky příjemnému rozhovoru a uvolněné atmosféře na nepříjemný stud zapomenete rychle. Celá depilace trvala cca 30 min. Není to masáž těla, takže musíte očekávat určitou dávku nepříjemna. Ale Alena depiluje větší části najednou a po jednom tahu je vše pryč! Žádné tahání chloupku za chloupkem. Hezky vše najednou, rychle a díky tomu, štípnutí trvá opravdu jen okamžik. Po vytrhání všech chloupků se na kůži nanese zklidňující olej. A výsledek? Naprosto dokonale hladká kůže, která vydrží opravdu dlouho. Co více si přát! 

Takže nyní se snažím chodit pravidelně. Protože pravidelným depilováním chloupky slábnou a řídnou. 

Mé celkové hodnocení:

Salon - čistý a nový, ihned u metra či možnost parkovat hned v ulici

Depilace - perfektní, jelikož jak Alena, tak její kolega, používají na závěr lupu, díky které se zbaví opravdu těch nejposlednějších chloupků

Bolest - snesitelná a pro mě minimální, což bylo velké překvapení!! 

Cena - adekvátní, na stejné cenové hladině jako jiná depilační centra

Bonus - na místě je i kosmetika, použití šetrného gelu, preciznost a velmi milé a přátelské prostředí! 

 

Pokud ještě váháte, přečtěte si náš rozhovor s Alenou, spolumajitelkou Gabi's salonu! 

Hezký den, Aleno,  

právě přemýšlím nad naším rozhovorem k Vašemu salonu :-) Připravila jsem si několik otázek, cokoliv dalšího, co Vás napadne samozřejmě klidně doplňte! 

Aleno, povíte nám něco o sobě?

Jste maminka, podnikatelka, také jste žila v zahraničí, máte tedy velmi pestrý život. 
Ano, jsem matka dvou dcer a dokud nevyrostly, tak jsem nepracovala.  Pracoval můj manžel a já mu dávala prostor k tomu, aby něco vybudoval. On pracoval, já se starala o děti a domácnost. Vyhovovalo mi to.  Po nějaké době jsme odjeli všichni do USA na Floridu, kde jsme nějaký čas byli (ne žili, to se říct nedá). Manžel má přátele po celém světě a když jsme jeli daleko, tak jsme si to tam užili na delší čas. 

Jak Vás napadl nápad s vlastním salonem?
Mít vlastní salon mě napadlo v Americe, kde jsem to viděla a byla naprosto nadšena. Líbilo se mi mít salon, kde bych upravovala ženy trochu jiným způsobem, než jsou kadeřnice a kosmetičky.

Jaké byly Vaše začátky? Je něco, co Vás mile / nemile překvapilo?
Začátky byly velmi náročné, jak vůbec najít vhodný prostor, tak dovést produkt do Prahy. Obchodovat s Američany je velmi náročné a pro mne pomalý proces. Než jsme produkt dostali do Evropy, tak to trvalo rok. Můj manžel byl zásadně proti tomu otevřít depilační centrum, takže jsem musela hledat někoho, kdo do toho půjde se mnou, trochu mi pomůže a bude ochoten v začátcích pracovat. Mám ráda lidi a chtěla jsem s nimi vždy pracovat, dělat pro ně něco. Dělám také kraniosakrální terapie, takže se někdy dozvídám spousty zajímavých věci.

Musíte být na sebe pyšná, že jste se odvážila mít vlastní salon! Šla byste do toho znovu?
Pyšná jsem, protože jsem si to moc přála a to se mi splnilo. Jsme jediné centrum depilace, které používá gel, který je vhodný díky přírodnímu složení také pro děti a alergiky. Zároveň se můžeme pyšnit tím, že v Gabi’s centru depiluje muž! Jak jsme totiž velmi brzy zjistili je to velké plus, muži si zvětší části přejí být depilováni mužem. 

Nyní o samotné depilaci. Jaké služby poskytujete ve Vašem salonu?
Do našeho depilačního centra můžete přijít na depilaci celého těla a to ženy i muži. Nabízíme také kosmetiku, pracuje pro nás velmi šikovná kosmetička.

O co je největší zájem? 
Největší zájem je o intimní partie, obličej a nohy. Já osobně nemám ráda žiletky, takže bych si už neuměla představit, že bych se ještě někdy holila. Pamatuji si v těhotenství, že jsem se sama nedokázala oholit a představa, že mě oholí v porodnici mě děsila. Tak jsme začala hledat něco, co je trochu dlouhodobější. Navíc mám ráda přírodní věci, tak jsem chtěla něco, co se nebude vstřebávat do těla. 

Kdo je Vaše klientka / klient? Je depilace vhodná pro nastávající či čerstvé maminky?
Depilace naším gelem je vhodná pro všechny! Mohu ho jen doporučit budou spokojeni, jak ženy, tak partner. Chloupek roste samozřejmě dál, ale velmi slábne a tím i řídne, tak to není tak nepříjemné, jako když to začne růst po žiletce. Musím popravdě říct, že si to chválí i muži. 

Jak dlouho samotný zákrok trvá?
Samotný zákrok Depilace intimních partii trvá zhruba 30 minut.

Teď asi nejdůležitější otázka - jak to probíhá?
Probíhá to velice jednoduše. Zákazník si pohodlně lehne na lehátko, kůži desinfikujeme a pomalu nanášíme gel na místa, kde chce klient odepilovat. Trvá to zhruba 30 minut a jsem si jistá, že odchází velmi spokojen.

Bolí to? 
Depilace našim gelem, není bolestivá. Je nepříjemná, ale s bolestí to nemá nic společného.

Jak se pak o kůži a chloupky starat?
Po depilaci je nutné kůži ošetřovat olejíčky, nebo krémem. Ten den nesmíte do samy, do bazénu a používat intimní gel. Druhy den doporučujme používat peeling, aby se zamezilo zarůstaní chloupků. Vše si zákazník muže u nás rovnou zakoupit. 

Jak často máme chodit?
Jak často depilaci opakovat je individuální ... někdo chodí každý třetí týden a někdo po 4-5 týdnech. Bohužel nerostou nám chloupky stejně, takže s přesností nedovedu říct.

Nějaká poslední myšlenka na závěr? 
Mým snem je, aby ženy a muži dostali rozum a když se rozhodnou odstranit si chloupky na těle, tak ať nepodstupují žádné chemické procedury. Leasery nejsou pro naše tělo vhodné, ale bohužel se to málo píše. Než se k tomu rozhodnou, ať hledají veškeré dostupné informace. 

A nyní skvělá zpráva!!! Všechny naše milé zákaznice obdrží voucher na slevu 10% do Gabi's depilačního centra!!! Takže milé krásné ženy, nechte se hýčkat!!! 

http://www.gadece.cz