Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Přírodní prostředky pro vaginální suchost

Vydejte se na cestu k intimnímu pohodlí s naším průvodcem přírodními prostředky proti vaginální suchosti

Suchost pochvy má u mnoha žen zásadní vliv na pohodlí a celkovou pohodu. Každý, kdo tvrdí opak, nikdy nezkoušel cvičit, mít intimní styk nebo nosit své oblíbené džíny se suchou vaginou.

Ve skutečnosti více než 50 % žen někdy trpí vaginální suchostí, což může být způsobeno perimenopauzou a menopauzou, hormonálními změnami v těle, například po porodu a během kojení, nebo jednoduše v určitém období měsíčního cyklu.

Přijetí hydratační intimní péče může mít významný vliv. V tomto příspěvku na blogu se budeme zabývat tipy a produkty, které pomáhají předcházet vaginální suchosti a zmírňovat ji pomocí přírodních prostředků.

1. Řekněte ne drsným mýdlům:

Jedním z prvních kroků ke zdravější rutině intimní péče je přehodnotit produkty, které používáte. Mnohá parfémovaná mýdla a čisticí prostředky mohou narušit křehkou rovnováhu pH pochvy, což vede k jejímu vysušení a podráždění. Místo toho si vyberte jemný čisticí prostředek bez parfemace s vyváženým pH určený speciálně pro intimní použití. To pomůže udržet přirozenou vlhkost pochvy a zabrání vysušení. Toto kritérium skvěle splňují rostlinné intimní oleje od Lip Intimate Care

2. Hydratace zevnitř:

Vnitřní hydratace: Dobrá hydratace je zásadní pro celkové zdraví a hraje významnou roli v prevenci vaginální suchosti. Dejte si předsevzetí, že budete během dne pít hodně vody, abyste zajistili dostatečnou hydrataci svého těla. To prospěje nejen vaší pokožce a orgánům, ale také přispěje k udržení hladiny vlhkosti ve vaší intimní oblasti.

3. Vítězný olej, přírodní prostředek proti vaginální suchosti:

Victory oil (neboli Vítězný olej) Naydaya: Jako součást své nové a vylepšené rutiny intimní péče zvažte zařazení Vaginálního oleje od značky Naydaya. Tento speciálně vyvinutý olej je navržen tak, aby vyživoval a hydratoval intimní oblast a podporoval optimální vaginální zdraví.

Tento olej obsahuje přírodní složky, jako je kokosový olej, avokádový olej a vitamin E, a má zklidňující a hydratační účinky. Jemně vmasírujte několik kapek do vnější oblasti genitálií a vyzkoušejte blahodárné účinky tohoto luxusního oleje. Pravidelné používání může přispět ke zlepšení elasticity a celkového komfortu.

Naydaya Vaginální masážní olej_1 

4. Kapsle Menopauza:

Naydaya Doplněk stravy při menopauze 60 kapslí_5 (kopie)Naydaya nabízí Doplňky stravy Menopauza: Pro ty, které procházejí intimními změnami, které přicházejí s menopauzou. Tento doplněk stravy je vytvořen ze směsi bylinných složek známých svou schopností podporovat hormonální rovnováhu a zmírňovat příznaky spojené s menopauzou, včetně vaginální suchosti.

Tím, že Doplňky stravy Menopauza řeší základní příčinu hormonálních změn, přispívá ke zlepšení intimního zdraví a celkové pohody zevnitř.

Navíc pro všechny, kteří nechtějí nebo nechtějí užívat hormonální léčbu, je 100% bez hormonů a vyrobena z přírodních složek.

5. Bavlna je královna:

Pokud jde o intimní oblečení, volte raději bavlněné spodní prádlo než syntetické tkaniny. Bavlna je prodyšná a absorbuje vlhkost, čímž pomáhá udržet vaginální oblast v suchu a pohodlí. Vyhněte se těsně přiléhajícímu spodnímu prádlu a volte volné oblečení, které umožní správné proudění vzduchu.

6. Dejte přednost pravidelným kontrolám:

Pravidelné návštěvy u lékaře jsou nezbytné pro sledování a řešení jakýchkoli změn vašeho intimního zdraví. Jakékoli obavy nebo příznaky, včetně vaginální suchosti, proberte se svým zdravotníkem. Může vám poskytnout individuální rady a doporučit další opatření na podporu vaší intimní pohody.

7. Odstraňte vaginální suchost přirozeně, pomocí své stravy:

Vyvážená a výživná strava může pozitivně ovlivnit vaše celkové zdraví, včetně intimní pohody. Zařaďte do jídelníčku potraviny bohaté na omega-3 mastné kyseliny, jako je losos a lněná semínka, protože přispívají ke zdraví pokožky a sliznic. Kromě toho mohou k celkové hydrataci přispět potraviny s vysokým obsahem vody, jako je meloun a okurka.