Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Vše, co potřebujete vědět o spreji na polštář!

V tomto příspěvku na blogu vám zodpovíme všechny vaše nejpalčivější otázky o spreji na polštář, od toho, co to je, až po to, jak funguje. Podělíme se také o některé statistiky z průzkumu týkajícího se našeho spreje na spaní od Bloom and Blossom All Night Long. Připravte se, že se trochu pochlubíme, protože výsledky jsou neuvěřitelné.

Ať už tedy s používáním spreje na polštář začínáte, nebo hledáte další informace, přečtěte si vše, co potřebujete vědět.

Vše, co potřebujete vědět o spreji na polštář_1

Co je to sprej na polštář?

Sprej na polštář je vonný sprej, který nastříkáte na polštář a lůžkoviny a který vám pomůže uvolnit se a usnout. Polštářové spreje můžete a měli byste používat každý večer, abyste zapojili své smysly tím, že v mozku spustí reakce, které navodí uvolněnější nebo klidnější stav, je to jako připomínka, že je čas jít spát, a jako takový může být také velmi užitečný, pokud cestujete (každému se spí lépe ve své vlastní posteli, že?), protože vůně vám může připomínat domov.

Na rozdíl od jiných sprejů na polštáře není levandule dominantní vůní v přípravku All Night Long. Naší oceňovanou charakteristickou vůní je relaxační směs kadidla, lipového květu a růžové květové vody, která vytváří uklidňující a rituální vůni pomáhající dosáhnout hlubokého regeneračního spánku.

Jak funguje sprej na polštáře?

Vůně polštářového spreje působí tak, že stimuluje čichový systém, což je část mozku zodpovědná za čich. Použitím známých relaxačních vůní vám může pomoci uvolnit se a podpořit lepší spánek.

Pravidelným používáním spreje na polštář před spaním si váš mozek spojuje vůni se spánkem a odpočinkem. Přesně tak si určité vůně spojujeme s životními zážitky.

Vše, co potřebujete vědět o spreji na polštář_1

Jaké jsou výhody spreje na polštáře?

Používání spreje na polštáře má mnoho výhod. Podle nedávného průzkumu značky Bloom and Blossom mezi testery výrobků jsou to tyto hlavní výhody po použití našeho zklidňujícího spreje na spaní All Night Long:

  • Zvýšená relaxace - 91 % respondentů souhlasilo.
  • Zlepšení kvality spánku - souhlasilo 91 % respondentů.
  • Rychlejší usínání - souhlasilo 82 % respondentů.
  • Pocit menší únavy druhý den ráno - souhlasilo 82 % respondentů.

Jak používat sprej na polštáře?

Použití spreje na polštáře je rychlé a snadné. Jednoduše jej před spaním nastříkejte na polštář a lůžkoviny a užívejte si relaxačních účinků.

Vše, co potřebujete vědět o spreji na polštář_1

Další statistiky z průzkumu* značky Bloom and Blossom

  • 97 % našich testerů mělo před použitím spreje na polštář problémy s usínáním nebo s udržením spánku, 91 % z nich spalo po použití spreje lépe.
  • 88 % z nich se po probuzení následující ráno cítilo svěží.
  • 58 % respondentů upřednostňovalo nastříkání spreje na polštář a lůžkoviny oproti 23 % respondentů, kteří sprej použili pouze na polštář, a 14 % respondentů, kteří sprej použili pouze na lůžkoviny.
  • 97 % testujících by doporučilo sprej na spaní All Night Long kamarádům a věnovalo by jej jako dárek.

Recenze testerů z našeho průzkumu*

"Produkt zkouším již 2 týdny a vidím lepší výsledky. Ráno jsem uvolněnější a svěžejší. Neprobouzím se uprostřed noci. Také je nejlepší, že nyní usínám během 5 -10 minut. Díky lepšímu spánku se zvýšila moje produktivita."

"Používal jsem ho během stresujícího vánočního období. Rozhodně mi pomohl uvolnit se a zklidnit mysl pro tolik potřebný spánek."

"Upřímně řečeno, jsem ohromen tímto produktem, celkem jsem pochyboval, protože jsem opravdu bojoval s usínáním. Ale funguje úžasně. Vyrazil mi dech."

"Nejsem nadšená z levandulové vůně spreje na spaní, a přestože tento ji v sobě má, není to přehnaná vůně. Místo toho mi připomíná vůni relaxačních lázní. Opravdu jsem se cítila klidná a vyrovnaná."

*výsledky vycházejí z produktové studie značky Bloom and Blossom provedené na 34 respondentech v prosinci 2022.