Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Proč je péče o vulvu důležitá

"Vulva je citlivou oblastí lidského těla. Zaslouží si proto náležitou péči a pozornost. Vhodná péče je důležitá kvůli zajištění správné hygieny, prevenci dyskomfortu a udržení celkového pocitu pohody.

Agresivní mýdla a produkty se syntetickým obsahem mohou narušovat normální pH kůže, přirozený mikrobiom a přirozenou vlhkost, což může vést k podráždění, suchosti a vzniku zánětů."

Mudr. Táňa Glosová, gynekoložka

Oleje pro intimní hygienu: Přirozená péče

Naše oleje pro intimní hygienu nabízejí jemnou a účinnou alternativu k tradičním mýdlům a mycím gelům. Jsou vyrobeny z přírodních a organických rostlinných olejů a extraktů, které jsou bohaté na živiny a antioxidanty. Tady je několik klíčových důvodů, proč jsou naše oleje skvělou volbou pro péči o vulvu.

1. Udržují správné pH

Pomáhají udržet přirozenou kyselost vulvární oblasti. To je zásadní pro prevenci růstu škodlivých bakterií a pro zajištění zdravého prostředí.

2. Udržují zdravý mikrobiom

Kožní mikrobiom je tvořen přirozenými bakteriemi, které chrání proti škodlivým patogenům. Naruší-li se tato rovnováha, může docházet k podráždění, zánětům a pocitům dyskomfortu. Naše oleje pro intimní hygienu podporují tento citlivý ekosystém, udržující celkové vulvární zdraví a pocit pohody.

3. Udržují správnou vlhkost

Na rozdíl od běžných mýdel a mycích gelů nezbavují mycí oleje kůži přirozené mastnoty. To pomáhá udržovat vlhkost a zabraňuje vysychání a vzniku nepříjemných pocitů.

4. Redukují nepříjemné pocity

Mycí oleje mají příjemné vlastnosti. Pomáhají zklidnit podrážděnou kůži a zarudnutí. Jsou ideální pro citlivou kůži.

5. Jemné mytí

Naše mycí oleje rozpouštějí nečistoty, které je pak možné jednoduše opláchnout, aniž by bylo nutné kůži agresivně čistit.

Návod na použití

Začněte oplachem vulvy vlažnou vodou. Jemně vmasírujte malé množství mycího oleje do oblasti velkých a malých stydkých pysků pomocí konečků prstů. Poté pečlivě opláchněte teplou vodou.

Aplikujte Intimní balzám do oblasti malých stydkých pysků, abyste udržely správnou vlhkost a zabránily tření.

Před první aplikací jakéhokoliv přípravku do vulvární oblasti naneste nejdřív malé množství na malou oblast kůže, abyste měly jistotu, že nedochází k žádné abnormální reakci.