Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Proces a výroba našeho tetování

Tak o tetování se bavíme už... tak 2 roky. A to myslíme vážně! Furt nám to nevycházelo finančně nebo jsme na to prostě neměly mozkovou kapacitu :)
Až letos jsme se konečně rozhoupaly a posunuly náš dlouholetý nápad do... FINÁLE! Pokud se ptáte, jak nás tento produkt napadl, tak je to taková souhra více náhod. V Americe je to celkem běžná věc, na Instagramu jsme narazily i na takové tetování, které je z přírodních ingrediencí.. ale v ČR jsme furt nic nemohly najít. A upřímně, moc jsme to ani neřešily.
 
Až nedávno jsme se dozvěděly o Kreskách, které mají přesně to složení, které nevadí těhotenskému bříšku! Jsou dermatologicky testované a jsou vhodné i pro děti. Prostě značka ideál :)
Těhotenské tetovani
 
Takže výrobce by byl. Ale jak doladíme design? Měly jsme to v hlavě vymyšlené, ale ani jedna z nás není rozená grafička nebo umělkyně (kééééž by!). A najednou nás to trklo. Poprosíme o pomoc ženy z VESNA tattoo. Holky z Vesna tattoo jsou oficiální jedničky v České republice se specializací na MINIMALISTICKÉ tetování. Jejich styl je čistý, jemný.. ženský. Přesně to, co jsme od tetování chtěly. Vesna tattoo není pouze dalším tetovacím místem. Jak říkají:  “Jsme salónem opravdového umění tetování. Náš příběh začíná v roce 2016, kdy jsme se rozhodly vytvořit úplně jiný přístup k celému procesu tetování. Před hard rockem dáváme přednost klidnější klasice a naši tatéři nejsou vousatí brutální chlapíci, ale upravené slečny se vzhledem modelek. Pastelové barvy a interiér ve stylu impresionizmu vytváří příjemné a uvolněné prostředí. V salonu Vesna je to tak bezpečné, že se může nechat tetovat každá žena i muž. A budou vědět, že s jejich zdravím bude vše v pořádku."
 
Chvíli nám to trvalo než jsme se holkám dopsaly, protože jsou hrozně zaneprázdněné, ale když se vše domluvilo, tak byly holky neskutečně rychlé, profesionální a vyslyšely všechny naše prosby. A výsledkem je naše první tetování.
 
Spojení Kresky.sk & Vesna Tattoo & Made for Moms nás moc baví a doufáme, že bude bavit i vás!
 
A na co tetování slouží?
Zaznamenávejte měsíce vašeho těhotenství pomocí našich tetovaček! Chcete dát někomu vědět, že čekáte miminko a chcete to udělat originálně? Čeká vás těhotenské focení nebo si chcete jen tak fotit své bříško jak roste? Na všechny tyto příležitosti se tetování hodí!
Už jste ho vyzkoušely? Tak nás označte na instagramu a my se vaší fotkou rády pochlubíme!! 
Mějte krásný den,
 
Zdraví vás Markéta a Monika