Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Recenze - Sandra - Pěstící krém na strie

Krásný den,
 
Snad od okamžiku, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, jsem už vytahovala olej na bříško. Vyzkoušela jsem hodně olejíčků i příjemných krémů, vše jsem brala jako prevenci a poctivě se mazala. Krémy miluju, zkouším ráda novinky, a hledám stále ten "svůj" ideální.
 
Jednoho dne jsem na Instagramu objevila fotografickou soutěž od Made for Moms a jelikož mám moc ráda focení, a výhra byla luxusní krém na strie od Bloom and Blossom, šla jsem do toho!
S napětím jsem sledovala počet lajků u fotek všech soutěžících, a když mi přišla zpráva o vítězství, byla jsem upřímně nadšená.
Předání výhry proběhlo dokonce osobně a velmi mile.
 
Z krému jsem měla radost, je elegantně balený a nádherně voní. Miluji jemné čisté vůně. Mě osobně vyhovuje olejová struktura krémů, krém je spíše máslový a tužší. Není to však nevýhoda, rychle se vstřebává a kůže je pak nádherně jemná. Myslela jsem, že krém bude opět jen jako prevence, ale po cca 14 dnech používání ráno a večer, mi na dotek zmizely staré strie. Za další týden dokonce zmizely i viditelně.
Výsledek mě naprosto nadchnul a povídám o něm všem těhotným kamarádkám, které mám :-)
 
Škoda, že už mi došel. Naštěstí se blíží datum mého svátku a já snad dostanu dáreček z vaší bedničkové nabídky pro maminky :-)
 
Sandra, dneska už jsem novopečená maminka, která se v těhotenství bála strií jako čert kříže.