Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Smyslná vanilka - exkluzivní afrodiziakum

Oblíbený svátek všech zamilovaných se už kvapem blíží, tak jsme si pro vás přichystaly článek o přírodní vanilce a jejích nejenom afrodiziakálních účincích.

Afrodiziakální vlastnosti vanilky, která má neuchopitelnou, smyslnou a neodolatelnou vůni, prokazatelně zvyšují sexuální vzrušení. Je také skvělým prostředkem pro zlepšení nálady a uvolnění stresu. Vanilka je jednou z vůní, se kterou má většina lidí pozitivní asociace.
Vzhledem k tomu, že vanilka je jedním z nejdražších koření na světě, často se jako náhražka používá vanilka syntetická. Syntetická vanilka je sice levnější, ale nemá takové zdravotní účinky jako přírodní vanilka, která se získává z lusků tropické rostliny vanilky.

Zde jsou 3 oblasti, ve kterých je vůně vanilky prospěšná.

Zlepšení nálady
Teplá, jemná a pečující vůně vám dodá pocit povznesení, uvolnění a smyslnosti. Lékařské experimenty ukazují, že vanilková vůně snižuje stres a úzkost.

Uklidňující účinek
Výzkumy ukazují, že vanilka má uklidňující účinek na předčasně narozené novorozence, kteří před a během krevního testu cítí vanilku. Vůně vanilky také zmírňuje pláč novorozenců. Vůně vanilky může mít uklidňující účinky i na dospělé. Může snižovat úlekové reflexy a také přinášet určitou úlevu při spánkové apnoe, což je porucha spánku, při které se opakovaně zastavuje a spouští dýchání.

Lidské feromony
Molekulární struktura přírodní vanilkové vůně je podobná struktuře lidských feromonů. Je také prokázáno, že tato vůně zvyšuje sexuální vzrušení u mužů.

Lip Intimate Care Čisticí a hydratační olej na intimní partie - Kokos a vanilka

Lip Intimate Care Čisticí a hydratační olej na intimní partie - Kokos a vanilka má vůni přírodní vanilky. Nebyly použity žádné syntetické složky. Olej používejte jako čisticí a hydratační olej na vulvu nebo jako intimní masážní olej.