Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Aplikace, které nám usnadňují práci

V poslední době dostáváme dotazy, jak se dá zvládnout pracovat ve dvou různých časových pásmech, jak se dokážeme shodnout, zorganizovat si čas a všechny úkoly, děti, partnerský život.. Upřímně? Není to vůbec jednoduché, to si musíme přiznat hned v úvodu. A jedna bez druhé bychom to určitě nikdy nezvládly. A hlavně bez předchozího odsouhlasení situace. Obě jsme moc dobře věděly, kolik hodin a kilometrů nás dělí, že to sice není na vždy, ale na nějakou dobu určitě. Také jsme se ale hned na začátku shodly, že nás náš projekt tak nadchl a baví, že do toho i tak půjdeme. A co je EXTRÉMNĚ důležité, vážíme si jedna druhé, jsme k sobě upřímné a umíme jedna druhou pochválit. Nikdy nebereme práci druhé jako samozřejmost.
 
Evernote
V první řadě, náš pracovní život na dálku je 1000x jednodušší díky aplikaci Evernote. Je to skvělý zápisník, který můžete mít na všech svých zařízení. Rozdělit si ho na témata, přidat klíčová slova, upozornění, cokoliv najdete na webu můžete jedním kliknutím přidat do vašeho zápisníku. A? základní rozhraní je zdarma! S Monikou KAŽDÝ DEN pracujeme s touto aplikací, takže za nás velký palec nahoru.
 
OneDrive
Cloudové uložiště, kam většinou já nahrávám fotky pro Moniku. Díky aplikaci všechny dokumenty najdu na pc, na ipadu, na tel. Žádné složité posílání a stahování.
 
Photoshop
Co všechno se nenaučíte, když potřebujete něco udělat hned a tak, jak vy chcete. U mě to je photoshop. Základních pár triků mě naučil Ondřej (manžel, né geniální dítě :-)), ale postupem času jsem se pomocí video a online kurzů naučila celkem obstojně (alespoň já si to myslím) s tímto programem pracovat. Neumím zdaleka vše, ale na ty naše začátky, letáčky a fotky to maximálně stačí.
 
Pages a Facebook Ads
Velký bratr se dívá, koukáme, jak nám přibývají likes na našich stránkách, sledujeme, jak fungují reklamy, snažíme se rozluštit co nám všechny ty grafy říkají a jaké jsou naše FB kampaně. Nutnost všech, kteří používají FB profil pro svou firmu.
 
Google documents
Vedeme si dost rozsáhlý to do list v excelu na google docs. Monika s ním čaruje, dělá všechny možné (a pro mně i občas nemožné) funkce a online můžeme sledovat veškerá čísla, která souvisí s MfM. Google docs lze opět pro-linkovat s Evernote. Takže zase o něco lehčí práce.
 
Focení a úpravy
Zkoušíme, které aplikace na Iphone jsou pro naše začátky s Instagramem nejlepší. V tuhle chvíli používáme hlavně: Moldiv, ColorStory, PS Express a... no nemůžeme říci vše! Jako velký pomocník v plánování příspěvků je aplikace UNUM (díky Alici za info). Naskládáte si tam příspěvky, které chcete v budoucnu zveřejnit, nastavíte si čas zveřejnění a v daný okamžik vám aplikace oznámí “halo, dej to na insta!”. Není to automatické. Fotku musíte odklikat vy. Ale 90% práce vám to ušetří. U všech aplikací používáme nezpoplatněnou část aplikace, která nám zatím bohatě stačí. Upřímně, s dítětem na krku si moc hrát s telefonem nejde. Mámy pochopí :-) 
 
Účetní program Pohoda
Tak tady jsem ztracená já. Monika se vrhla na účetnictví a finance naprosto automaticky a s odhodláním. Ani nedokážu říct, kolik hodin se učila s programem, jezdila na školení a poctivě vše účtuje. Účetnictví je nutnost, to ví každý. Ale dělat ho správně, to chce čas a pořádně tomu rozumět. Děkuji Moni!!
 
A naše “conf cally” probíhají díky Skype a Face Time. Ale to ani nemusíme představovat. V tuhle chvíli se střídáme. Jednou začneme u vás v noci (Moniky času), což je pro mě poledne kdy Ondráš spí nebo u nás brzo ráno, kdy je Ondráš nedočkavý na snídani a kouká na Krtka.
Kdo chce, čas si najde. A i když to znamená, že občas musíte jet celý den v zápřahu, protože nemáte ani chvíli volno, tak když obě usínáme, tak máme stejně radost a nejde nám usnout, protože vymýšlíme, co nového a zajímavého vymyslet a udělat, aby se vám naše produkty líbily a abyste si je oblíbili tak, jako my. My totiž VŠEM našim produktům maximálně věříme a o to větší radost to pak je, když nás někdo za naše snažení, únavu a těžkou práci pochválí.