Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Bodyguard - vaše absorpční prádlo určené nejenom pro období po porodu

Bodyguard-curve-brassiere-allaitement-absorbante

V roce 2020, kdy se svět zastavil kvůli epidemii COVID, došlo ke smutnému úbytku svobody žen, mít kontrolu nad vlastním tělem a plně prožívat své mateřství.
 
Tak se v hlavě Audrey, zakladatelky značky Cache Coeur, zrodil nápad. Ve své mysli měla nutkání podílet se na osvobození těla žen tím, že je osvobodí od omezení, se kterými se mohou v životě matky setkat. Zcela přirozeně se zaměřila na období po porodu: na tento okamžik, kdy je zásadní být sebevědomá.
 
Výzva? Spojit pohodlí a ženskost značky Cache Coeur a superabsorpční schopnosti značky Curve, aby se spojila měkkost a výkonnost, a to vše s etickým a ekologicky odpovědným přístupem, což jsou hodnoty, které jsou oběma značkám drahé.
 
Co je poporodní období?
 
Technicky se jedná o období mezi porodem a návratem menstruace. Někteří odborníci se shodují, že trvá dokonce déle.
 
Fyzicky se projevuje zejména tzv. očistkami. Tělo se zbavuje nitroděložní sliznice, krevní stěny, která vystýlá dělohu. Přetížené okolí dělohy během těhotenství a porodu si s vámi může pěkně pohrát. Pokud kojíte, může být prvních několik týdnů ve jménu úniku mléka. Všechny znaky poporodního období jsou rozdílné mezi všemi ženami. 
 
Z psychologického hlediska je příchod nového člena rodiny převratný. Stoprocentně závislé dítě si žádá vaši pozornost 24 hodin denně a někdy to může být obtížné. Někdy vás pokles hladiny hormonů provází nejrůznějšími emocemi. To je #obdobípoporodu.
 
matieres-bodyguard-culotte-menstruelle-post-partum
Jak to funguje?

1 - ODVODŇOVACÍ VLOŽKA
 
Mikro perforovaný vložkový systém rychle odvádí vlhkost. Při celodenním kontaktu s pokožkou je materiál antibakteriální a zabraňuje zápachu.
 
2 - ABSORPČNÍ MATERIÁL
 
Jádro je z ultraabsorpčního vícevláknového materiálu. Tento materiál má velmi vysokou absorpční schopnost. Jste chráněni až 12 hodin v kuse bez úniku a bez nepříjemných pachů.
 
3 - VODĚODOLNÁ FÓLIE
 
Zcela nepromokavá, zabraňuje i těm nejhojnějším únikům! Díky této tkanině zůstává krev a mléko v absorpčním materiálu kalhotek i podprsenky Bodyguard.
 
Bodyguard-brassiere-absorbante-culotte-postpartum
Inovativní design
 
Kojící vložky jsou již integrované v podprsence
Na to jsme vždy musely myslet! Unikátní podprsenky Bodyguard jsou úplně první kousky s již integrovanými absorpčními vložkami Curve. S Bodyguardem se oblékáme lehce. Rozlučte se s psychickou zátěží, nic víc na co myslet při balení tašky.
 
Do kalhotek všitá pratelná hygienická vložka
Zvenčí velmi diskrétní, ale uvnitř mimořádně účinný; to je role bodyguarda. Ochrana je ergonomická a bezkonkurenční technologie Curve vás udrží v suchu bez jakéhokoli nepohodlí. Možná na to zapomeneš... Vsadíme se?
 
 
becher-bodyguardOPRAVDU EFEKTIVNÍ ABSORPCE
 
KLASICKÉ MENSTRUAČNÍ KALHOTKY ABSORBUJÍ V PRŮMĚRU 20 ML,

BODYGUARD = 120 ML

Když se řekne 12hodinová ochrana proti úniku, tak to tak opravdu je.

Řada Bodyguard je speciálně navržena tak, aby ji maminky mohly nosit celý den. (A my víme, že občas je to opravdu sportovní výkon!)

2 pilíře řady Bodyguard
 
Bodyguard-curve-brassiere-allaitement-absorbanteULTRAABSORPČNÍ PODPRSENKA
Podprsenka Bodyguard byla speciálně navržena tak, aby vám usnadnila první dny mléčného dobrodružství s miminkem. Víme, že když přijde čas kojení, nemůžete se dočkat. Díky klipům můžete podprsenku snadno připnout a odepnout. Miminko saje z jednoho prsu a druhé teče? Žádný problém ! Podprsenka je dokonale vybavena tak, aby vydržela i silné úniky. Integrované vložky jsou zárukou suchého dne!

Bodyguard-culotte-regles-post-partumMENSTRUAČNÍ KALHOTKY VHODNÉ PO PORODU
Kalhotky Bodyguard jsou velmi vhodné pro období po porodu. Noste je celý den nebo celou noc, žádný únik tekutiny zaručen! Už žádné síťované kalhotky a nepohodlné výplně. Rozhodnete-li se pro kalhotky, znamená to zvolit odolné a ekologické řešení ochrany. Perfektní pro období po porodu, využijete je ale i v období menstruace.
 
Tyto detaily dělají Bodygurad tak výjimečným
 

bodyguard-matiere-tencelMĚKKÝ A PRUŽNÝ MATERIÁL

Spodní prádlo vhodné pro období po porodu nebo kojení musí být velmi pohodlné. Značka chce Couer zvolila ekologický, odolný a velmi měkký materiál Tencel. Žebrovaný úplet se dokonale přizpůsobí výkyvům poprsí a kopíruje vaše pohyby ve dne i v noci. Po nasazení na něj můžete zapomenout!

culotte-mentruelle-taille-haute-elastique-ecologiqueŠIROKÁ GUMA

Protože tělo bylo při porodu (vaginálním nebo císařským řezem) značně namáháno, zvolili pružné a měkké gumičky. Jsou vyrobeny z recyklovaných vláken, poskytují velmi dobrou oporu a zabraňují protékání, aniž by poranily pokožku.

culotte-galbanteLEHCE TVAROVANÉ KALHOTKY

Vysoký pas kalhotek Bodyguard uklidňuje díky své podpoře a tvarujícímu efektu. Protože se právě změnilo vaše těžiště, kalhotky se posunou nahoru na břiše a v zadní části, aby vám ulehčily poporodní rovnováhu.

top-allaitement-absorbant-bodyguardEkologické a udržitelné řešení

ŽÁDNÉ RUČNÍKY, ŽÁDNÉ PODLOŽKY, ŽÁDNÉ PROBLÉMY!

Průměrně žena za svůj život spotřebuje 10 000 hygienických vložek. K tomu připočtěme téměř 3 000 jednorázových vložek, pokud kojí přibližně 6 měsíců. Když k tomu připočteme zpáteční cesty do obchodu, psychickou zátěž a především všechny tyto nerecyklovatelné složky, které končí přímo v koši, je dopad na životní prostředí značný! Přijetí produktů Bodyguard je prvním krokem k nulovému odpadu.

TENCEL VYROBENÝ V ITÁLII

Kromě toho, že je tencel mimořádně měkký a hypoalergenní, je ekologický, udržitelný a biologicky odbouratelný. Pochází z buničiny eukalyptového dřeva, jeho výrobní proces je díky uzavřenému okruhu a více než 99 % recyklovaný, netoxický a bez odpadu v přírodě.

ŘADA CERTIFIKOVANÁ PODLE NORMY OEKO-TEX 100

Stejně jako všechny výrobky Cache Coeur a Curve je i kolekce Bodyguard certifikována podle normy Oeko-tex standard 100. Tato certifikace splňuje nejpřísnější specifikace na trhu pro toxické látky. Zaručuje nepřítomnost škodlivých látek.

Jak se starat o prádlo Bodyguard?

bodyguard-comment-laver-sa-culotte-menstruelle

KROK 1

Kalhotky důkladně propláchněte pod studenou vodou, dokud nejsou čisté. Podprsenku vložte přímo do pračky.

bodyguard-comment-laver-sa-culotte-menstruelle-2KROK 2

Bodyguard perte na 40 °C bez změkčovadla spolu s oblečením a jednou měsíčně na 60 °C! 

bodyguard-comment-laver-sa-culotte-menstruelle-3KROK 3 

Bodyguard sušte nejlépe v bubnové sušičce.

BODYGUARD OTÁZKY A ODPOVĚDI

Jak vybrat velikost podprsenky?
Velikost podprsenky Bodyguard je běžná, neváhejte se podívat na našeho průvodce velikostí u produktu.
 
Je guma těsná?
Kalhotky mají vysoký pas a elastická guma je velmi pohodlná. Kalhotky Bodyguard byly navrženy pro všechny ženy, ať už rodí nebo ne.
 
Mohu nosit Bodyguard i v noci?
Ano, řadu Bodyguard lze nosit i v noci, protože každý výrobek je schopen absorbovat až 12 hodin, takže můžete bezpečně spát.
 
Měl by být výrobek nejdříve vyprán, aby se "aktivovala" absorpční schopnost?
Všechny výrobky doporučujeme vyprat ihned po obdržení, ale absorpční schopnost je aktivní i bez praní.
 
Jaký prací prostředek mám použít na praní produktů Bodyguard?
Většina pracích prostředků zakoupených v obchodě je vhodná. U doma vyrobených pracích prostředků buďte opatrní, pokud obsahují velké množství mastných látek (marseillské mýdlo, černé mýdlo, aleppské mýdlo, éterické oleje atd.), protože mohou způsobit napuštění savého materiálu.
 
Mohu kalhotky Bodyguard prát s ostatním prádlem?
Ano, kalhotky Bodyguard je možné prát s běžným prádlem. Před spuštěním pračky kalhotky důkladně propláchněte studenou vodou, tím nedojde k potřísnění dalšího oblečení.
 
Mohu nosit kalhotky Bodyguard v porodnici?
Ano, můžete, pokud neexistuje zdravotní kontraindikace. Absorpční část je na rozdíl od jiných menstruačních kalhotek na trhu růžová. Růžová barva umožňuje lépe vidět barvu a vzhled krve a tím lépe analyzovat očistky, ztrátu krve.
 
Kolikrát denně si mám měnit kalhotky?
To záleží na intenzitě toku. Doporučujeme měnit kalhotky každých 8 až 12 hodin.
 
Kolik kalhotek Bodyguard potřebuji na období po porodu?
Ideální je mít alespoň 2 nebo 3 poporodní kalhotky, abyste měla klid na denní/noční směnu!
 
Jsou kalhotky Bodyguard vhodné i po císařském řezu?
Kalhotky Bodyguard byly navrženy tak, aby byly vhodné po císařském řezu, kalhotky sahají o něco výše než spodní část břicha. Po císařském řezu tedy netlačí, stejně jako v období menstruace, kdy je tato část obvykle velmi citlivá a bolestivá.
 
Jsou kalhotky Bodyguard dostatečně vzdušné po porodu?
Prádlo Bodyguard je vyrobeno z materiálu Tencel, který je nejekologičtějším materiálem z textilního průmyslu, stejně jako je přirozeně hypoalergenní a poskytuje vysokou prodyšnost. Pokud jde o Curve (materiál ze kterého jsou vložky do podprsenky i kalhotek), je stejně jako všechny výrobky Cache Coeur certifikován podle normy OEKO-TEX 100, což znamená, že neobsahuje žádné škodlivé chemické látky, a to do té míry, že i dítě by si mohlo bez jakýchkoli rizik vložit textil do úst. Technologie Curve je protizápachová, antibakteriální a velmi savá. Například kalhotky Bodyguard byly testovány na úspěšnou absorpční kapacitu 125 ml, přičemž tradiční pratelné menstruační kalhotky mají kapacitu mezi 50-60 ml. 
 
PRO VÝBĚR VELIKOSTI KLIKNI ZDE.