Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Co zabalit dětem do batůžku na prázdniny?

Ono to možná vypadá, že léto je v plném proudu, ale ono teprve za chvíli začne! Také už plánujete, co budete s dětmi dělat? Jaké výlety budete podnikat? A hlavně... budou u babiček a dědečků?
 
Ani nevíme, kdo se na týden u babičky těší víc. Děti, rodiče nebo babičky:-) A protože nás čeká léto plné výletů, tak si chceme ulehčit balení a rovnou jsme si daly dohromady seznam toho, co vždy zabalíme dětem do kufru.
 
  1. Sprchový gel - Tuze hladová housenka 3v1 - protože je zbytečné vozit několik velkých lahviček. Tento produkt krásně čistí tělo, myje vlásky a navíc obsahuje i kondicionér.
  2. Sprej na polštář - často o něm mluvíme jako o takové "berličce". Našim dětem známá vůně vlastní postýlky pomáhá, když večer nemohou usnout a trochu se jim stýská.
  3. Wonder Worker - u nás ho dostávají babičky téměř povinně:-).  Je to totiž všelék na všechny kožní problémy. Škrábance, štípance, opruzeniny, odřeniny.. Funguje skvěle jako hydratace po celém dni na sluníčku i jako krém na ruce. Prostě nutnost našich kabelek!!
  4. Kokoso olej / tělové mléko - v létě je kůže po všem tom koupání a slunění pěkně suchá a může až škrábat, tahat, pálit. Na tyhle nepříjemné pocity vždy vozíme produkty od Kokoso baby. Mléko je na léto lehčí, ale záleží na vaší preferenci. U nás se používá kokosový olej celoročně a je skvělý třeba i na spálenou kůži!
  5. Kartáček a pasta na zuby - My, tedy naše děti, si oblíbily pasty a kartáčky od značky Jack'n Jill. Jen je problém, že každý si oblíbil jinou příchuť. Takže to musíme střídat. V tuhle chvíli máme doma Milkshake:-).
  6. Lékárnička - uf, kde začít. Každý asi ví, co jejich dítěti pomáhá nejlépe. U nás se do lékárničky vždy zabalí léky na:
    1. suchý a mokrý kašel
    2. vykašlávání
    3. sirup na teplotu a bolest
    4. mořská voda do nosu
    5. kapky na noc do nosu
    6. léky proti průjmu a bolesti bříška
    7. léky na alergii
    8. pinzeta, dezinfekce, náplast
    9. sada na vyndání klíštěte
    10. vitamíny - ( u nás teď jedeme komplex, vitam.B, D a probiotika)
  7. Hračky - každému 1 vlastní batůžek. Stejně se nám děti vrátí s dalšími novými hračkami:-).
 
Co vy? Na co vy nikdy nesmíte při balení zapomenout? Dejte nám nějaký tip!
 
Přejeme vám krásné letní prázdniny!
 
M&M