Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Zachovejte chladnou hlavu: Letní MUST HAVES pro vaše nohy a chodidla

S letním slunečním žárem za rohem je naprosto nezbytné udržet si chladnou hlavu. Ať už jedete metrem do práce, jste venku s přáteli nebo odpočíváte doma na zahradě. Nikdo nemá rád pocit horkých nohou a chodidel. 

Abyste si od nepříjemného pocitu horka ulevili, doporučujeme mít v létě k dispozici naše dva výrobky na nohy, které vás ochladí.
 
 
Toto lehké sérum rozjasní a oživí vaše unavené nohy. Dejte sbohem oteklým kotníkům díky povzbuzujícímu oleji z listů máty peprné. Jakmile jej nanesete, ucítíte osvěžující chladivé brnění. Úžasný způsob, jak zchladit nohy v horkém letním dni.
 
Naše klíčové ingredience v tomto chladivém séru na nohy skutečně působí kouzelně. Šťáva z listů aloe vera je plná vitamínů a antioxidantů, které skvěle prospívají vaší pokožce. Pomůže vám oživit unavené nohy.
 
První vůně, které si všimnete, je náš olej z listů máty peprné. Tato svěží a pikantní vůně nejenže neuvěřitelně voní, ale dokáže rozjasnit vaši pokožku a dodá vám nádech této lahodné vůně.
 
A konečně algin, který se získává z mořských řas, je další z našich hrdinských složek. Je bohatý na polysacharidy, které jsou zodpovědné za přirozenou schopnost pokožky hydratovat a zadržovat vodu. Má zásadní význam pro obnovu a regeneraci pokožky. Díky tomu se sérum bez námahy vsákne do pokožky.
 
Legs eleven a spritz toes
 
 
Ať už jste na cestách nebo odpočíváte na lehátku, Spritzy Toes okamžitě uleví unaveným nohám a oživí je. S obsahem 100ml je ideálním společníkem i do příručního zavazadla, když odlétáte na dovolenou.
 
Stačí pár střiků přímo na nohy a chodidla. Pomůže zmírnit zadržování vody a osvěžit unavené nohy a chodidla. Můžete jej také nastříkat na punčocháče a osvěžit tak nohy na cestách.
 
Šťáva z listů aloe vera je jedním z našich hrdinských produktů. Je plná vitamínů a antioxidantů, které dodají energii unaveným a těžkým nohám.
 
Jedinou složkou, které si všimnete hned při prvním použití, je limetkový olej. Tato osvěžující pikantní vůně nejen úžasně voní, ale dokáže pomoci pročistit pokožku a stimulovat krevní oběh.
 
Pentylenglykol je kouzelná složka, která okamžitě vyživuje pokožku. Pomáhá ji tak zanechat na dotek jemnou. Po tomto přípravku si budete chtít nohy stále osahávat!
 
 Bloom and Blossom SPRITZY TOES Osvěžující sprej na nohy a chodidla
 
Toto jsou naše dva nejoblíbenější produkty na nohy a chodidla na léto. Musíte je mít! Pro extra chladivý efekt je uchovávejte v lednici. Skvěle se hodí pro teplé nepříjemné noci a ochlazení pokožky po pobytu na slunci.