Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Příběh značky Tincture

Náš příběh
Značka TINCTURE vznikla z čisté vášně.
 
Jako matka čtyř dětí jsem všude hledala vysoce účinné, netoxické čisticí prostředky, které by byly naprosto bezpečné pro celou rodinu včetně našich domácích mazlíčků a které by nezhoršovaly onemocnění mých dětí, jako je astma a ekzémy.
 
Hledala jsem výrobky, které by byly bezpečné, účinné a zároveň jsem nechtěla, aby celý dům voněl octem!
 
Než jsem se pustila do vývoje TINCTURE, otestovala jsem všechny výrobky na trhu. Zkontrolovala jsem jejich účinnost a seznam složek a zjistila jsem, že jsou šokující. Většina čisticích prostředků obsahuje složky škodlivé nejen pro životní prostředí, ale i pro naše zdraví a pohodu.
 
V TINCTURE jsme věnovali pozornost každé jednotlivé složce. Používáme pouze ty, které jsou 100% přírodní, udržitelné a netoxické.
 
Angelika, zakladatelka společnosti TINCTURE

Snímek obrazovky 2022-06-21 v 14.43.43Inspirace
Vážíme si našich tradic a dědictví. Všechny naše směsi jsou inspirovány starobylou klášterní moudrostí o účinných rostlinách a jejich vlastnostech.
 
Využíváme sílu přírody k čištění, ochraně, obnově a povznesení vašeho domova bez použití umělých nebo syntetických složek.
 
 
 
Snímek obrazovky 2022-06-21 v 14.45.35
Výrobky vyrobené matkami
Esenciální oleje jsou součástí výrobků, aby zlepšily nejen jejich výkon, ale také naši pohodu.
 
Botanické výtažky jsou rostlinné složky, které se používají k přirozenému rozkladu mastnoty a nečistot.
 
Aktivní stříbro se běžně používá ve zdravotnictví a je známou antimikrobiální látkou. Stříbro používáme v materiálu láhve, abychom zajistili, že zůstane po celou dobu bez bakterií.
 
Chcete vyzkoušet některých z voňavých produktů této značky? Celou kolekci najdete zde.