Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Denní rutina s produkty NUORI

Také se ztrácíte v tom, jaké produkty a kdy aplikovat na pleť tak, aby jste dosáhly těch nejlepších výsledků? Upřímně, občas jsme z toho všeho tak zmatené, až nás to celé snažení vlastně nebaví. Proto jsme se zeptaly našich kolegů z NUORI, zda by nám pomohli sestavit denní a večerní rituál pro péči o pleť. A my se tímto rituálem řídíme a naprosto nám vyhovuje! 

DENNÍ RUTINA - NUORI
Ráno - doporučujeme pro mastný / smíšený typ pleti
Večer - důležitá součást rutiny pro všechny typy pleti. Může být použit jako druhý krok při dvoufázovém odličování / čištění. První krokem je použití mléka.
 
 
Ráno - doporučujeme pro mastný / smíšený typ pleti a pro pleť, která má problém s hyperpigmentací
Večer - skvělý produkt pro všechny typy pleti. Doporučujeme používat jen večer, pokud máte citlivou nebo suchou pokožku.
 
 
Skvělý na obnovu a hydrataci všech typů pleti. Je vhodné ho používat ráno i večer. Může být použit PO aplikaci VIT C séra nebo Retinolu (ten doporučujeme používat výhradně večer). Po použití takto účinného (silného) séra je nutné dostatečně hydratovat pokožku.
(Pozn. VITAMIN C ani RETINOL nemáme v nabídce, ale my samotné ho používáme, proto jsme poprosily NUORI, aby nám poradili, kam tyto 2 produkty zařadit!)
 
Skvělý na hydrataci, revitalizaci a ochranu očního okolí. Je vhodný pro všechny typy pleti a lze jej používat ráno i večer.
 
 
 
Velmi ho doporučujeme těm, kteří mají v létě a v zimě mastnou, smíšenou či normální pokožku. Ti, kteří mají v zimě suchou a citlivou pokožku by měli raději používat Protect+.
 
 
VEČERNÍ RUTINA - NUORI:
 
Čistič pleti - Toner - Vital Repair Sérum - Sérum na oči - Supreme mask. Aplikujte silnou vrstvu a nechte produkt působit celou noc.
+

Ti, kteří mají normální či suchou pokožku mohou olej aplikovat ráno i (nebo) večer PO aplikaci Vital séra a před aplikací nočního / denního krému.
 
Olej může být používán i bez séra či krému. Velmi záleží na tom, jak vnímáte svou pokožku na obličeji.
Těm, kteří mají mastnou pleť doporučujeme tento olej používat hlavně v zimě a při použití 2x týdně.
 
POZOR! Vždy aplikujte oleje (ať tělové či na obličej) na vlhkou pokožku. To zlepší vstřebávání oleje do pokožky a jeho účinky!
 
 
TÝDENNÍ RUTINA - NUORI:
Tento produkt lze používat 2,3,4x týdně. Záleží na typu pleti, který daný zákazník má. Je vhodný pro všechny typy pleti. Je také skvělý pro ty, kteří se léčí s akné, mají velmi suchou pokožku v zimě. V létě je to naopak velký zachránce po dlouhém slunění.