Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Dlouhodobá spolupráce s nutriční terapeutkou Terezou Havlínovou

Máme obrovskou radost, že vám můžeme konečně říct o nové spolupráci, která nás opravdu moc těší! Vy víte, že pro vás neustále hledáme nová zajímavá témata na Blog, kterými se snažíme vaše dny a životy zpříjemnit. Ať už jsou to tipy na léto s dětmi, masírování jizvy po císaři, spánek dětí nebo také e-Books, které se zaměřují na duševní pohodu a zdraví nás žen - maminek.
 
Vždy se snažíme spojit s někým, kdo má o daném tématu přehled a umí nám odborně odpovědět na milion našich otázek. A nyní máme před námi dlouhodobou spolupráci na téma… jídelníček a správná životospráva!
 
Víte, tohle téma nás provází už od prvního těhotenství. Co jíst, co nejíst, kdy, jak a proč. Pak při kojení, v šestinedělí, jaké a kdy zavést dítěti příkrmy. Je to vlastně téma, kolem kterého už roky kroužíme. A teprve až nyní přišla ta správná chvíle!
 
Před pár týdny jsme se s Terezou Havlínovou, nutriční terapeutkou a expertkou na výživu, domluvily na dlouhodobé vzájemné spolupráci. Terka nám dodá své znalosti v oblasti výživy a my ji a miminko budeme na oplátku hýčkat:-) Tereza řadu let pracovala ve výživové poradně a věnovala veškerý svůj čas klientům, jejich jídelníčkům a změnám životního stylu. Na tuto profesní dráhu ji připravilo studium na Lékařské fakultě v oboru Nutriční terapeut.
 
Tereza Havlinova
 
S Terkou jsme se dohodly na tom, že nás prakticky bude provázet svým těhotenstvím, pak šestinedělím a poté i růstem miminka a na každé z těchto období připravíme článek o tom, co je vhodné zařadit do jídelníčku a k tomu si připraví i pár výborných receptů.
 
Za nás je to obrovská radost! Její vlastní zážitky budou tou nejlepší zkušeností jak o daném tématu psát! Chystáme pro vás i řadu jiných aktivit, na kterých jsme se s Terkou domluvily a už teď se těšíme na vaše ohlasy!
 
Mějte se překrásně, 
 
Markéta a Monika