Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Dvojí čištění pleti - proč a kdy je dobré?

Dvojí čištění pleti je důležité, protože jednoduché čištění obličeje ne vždy stačí k odstranění veškerých nečistot, které se na naší pleti hromadí během dne. Dvojí čištění umožňuje důkladné odstranění make-upu, zbytků mastnoty, prachu a dalších nečistot z povrchu pokožky. Díky tomu může pokožka lépe dýchat a vstřebávat důležité látky z kosmetických produktů, které na ni aplikujeme.

Postup dvojího čištění se skládá ze dvou kroků 

1. Použití olejového čističe

Olejový čistič se nanáší na suchou pleť a masíruje se v kruzích. Tento krok pomáhá rozpustit make-up, mastnotu a další nečistoty. Poté se olejový čistič opláchne vlažnou/teplou vodou. Doporučujeme vyzkoušet Nuori Protect+ Čistící mléko, které jemně čistí pleť a zároveň pomáhá zmírnit její vysušení a dehydrataci, aniž by zanechávalo tíživý pocit po aplikaci. 

2. Použití čistícího gelu nebo pěny

Po opláchnutí olejového čističe se na pleť nanáší čistící gel nebo pěna a opět se masíruje v kruzích. Tento krok pomáhá odstranit zbylé nečistoty a zbavit se olejového filmu. Poté se čistící gel nebo pěna opláchne teplou vodou. My nedáme dopustit na absolutní bestseller značky Nuori Čistící pěnuKrémová čisticí pěna, vhodná pro všechny typy pokožky, která pečlivě odstraňuje nečistoty a make-up, aniž by zbavovala pleť přirozených olejů. Pleť po ní zůstává hedvábně jemná, vyvážená a osvěžená. 

Dvojí čištění by se mělo provádět večer před spaním, aby se odstranily veškeré nečistoty, které se na pokožce hromadily během dne. Pokud máte suchou nebo citlivou pokožku, můžete čistit pleť jen jednou denně. Osobně praktikuji dvojí čištění večer a pěnou Nuori čistím pokožku ráno.

Po dokonalém vyčištění je pleť připravena na tonizaci a následnou hydrataci. Nuori Jemné rozjasňující tonikum exfoliuje a hydratuje pleť bez podráždění pro zdravý lesk a lepší strukturu pleti. Pro následnou hydrataci si můžete vybrat Nuori Vital Krém na obličej, lehký pleťový krém plný antioxidantů pro hloubkovou hydrataci a vyhlazení pokožky či hutnější Nuori Protect+, který dodává silné dávky lipidů a antioxidantů a poskytuje dlouhotrvající hydrataci, komfort a bariérovou ochranu. Osobně preferuji Protect+ krém v zimě či na noc, Vital krém pak na jaře a v létě přes den.

Pokud si nejste jistí změnou své kosmetické péče, doporučujeme vyzkoušet nejdříve vzorečky, které dostanete ke každé objednávce, případně si je můžete i zakoupit přímo u nás na e-shopu.