Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak si ulehčit práci o Vánocích a dostat se do správné nálady

Vánoce by měly být časem klidu a míru. Pohledem na vystresované davy lidí v nákupních centrech se má člověk chuť schovat doma a minimálně do 28.12. neopustit byt. Upřímně, než se narodily naše děti, tak jsme to tak měly také. Nakoupit horu dárků a až do poslední chvíle se honit. Pak se vyčerpaně potkat 24.12. u večeře a odpadnout po rozbalování dárků na sedačku a už jen nepřítomně koukat na TV. 
 
Proto jsme sepsaly pár tipů, jak si trochu Vánoce zjednodušit a užít si jejich atmosféru:
 
  1. Objednejte si jídlo domů - dnes máme takových možností! Rohlík, Tesco, Košík.. dejte sbohem přecpaným nákupním centrům!
  2. Vyrazte na brzkou ranní procházku po městě - každý rok se brzo ráno na Štědrý den vypravíme na procházku pro Betlémské světlo. Má to neskutečné kouzlo. Všichni mají takovou hezkou náladu a navíc spálíme pár kalorií před vydatnou večeří. Můj osobní tip - Pražské Jezulátko má dokonalou vánoční atmosféru a venku jsou živá zvířátka
  3. Domácí svařák - žádný přeslazený bolehlav z trhu. Ale perfektní kombinace koření, ovoce a oblíbeného vína. Jakmile děti usnou, tak se honem usaďte do křesla a popíjejte :) 
  4. Pečení cukroví - jen 2-3 druhy. A udělejte z toho rodinnou aktivitu. Děti to bude moc bavit!
  5. Poslouchání vánoční hudby - díky Spotify posloucháme vánoční písničky už od 1.12.! 
  6. Divadlo - Vánoční koleda. Budete se smát, ale my už tuhle hru letos uvidíme poOSMÉ! Vánoční příběh, kde hlavní roli hraje Karel Roden. Co si přát víc!
  7. Výlet na Karlštejn na Betlémy - mají je tam celý rok! Tak kdy jindy je vidět! Hlavně ten velký na půdě :)  
  8. Nenechte se vytočit! Chtějí vás všichni vidět před Štědrým dnem? Od čeho máme pak volno? Hlavně se nenechte vytočit, že musíte stihnout 5 návštěv za jeden den. Protože vy, si zasloužíte své vlastní, klidné a veselé svátky!  
 
Ať budete svátky trávit doma nebo u příbuzných, tak si všechny ty krásné momenty užijte na 100% a hlavně odpočívejte a nasávejte tu nakažlivou radost dětí, které stále věří. Pro ně to tu přeci děláme... 
 
Hezké Vánoce a štastný nový rok VÁM VŠEM přejí Markéta a Monika