Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak vybrat originální dárek pro čerstvou maminku

Krásný den,

V minulém článku jsme se zaměřily na to, jaké dárky vybrat pro nastávající maminky. Dnes bychom vám rády představily naše dárkové sady pro čerstvé maminky.

Jedna věc je pro všechny novopečené maminky stejná. Mateřství a první dny, týdny či měsíce nás překvapí. Než se dítě narodí, máme určitou představu, jak vše bude fungovat, jak se dítě bude chovat a co budeme potřebovat. Ve většině případů se podstatná část těchto plánů razantně změní, protože novorozené miminko otočí náš svět vzhůru nohama.

Je to pro ženu neuvěřitelně intenzivní období, z času, který věnovala sobě, se stane čas, který věnuje všemu a všem ostatním jen ne sobě. Neříká vám to něco? A právě v období, kdy jsme se staly maminkami a všechno se točilo jen kolem miminek přišly dny, kdy jsme tak moc chtěly být zase ty hýčkané a opečovávané ženy, které se cítí dobře ve vlastním těle. Ale na žebříčku priorit to bylo jinak: 1) miminko 2) spánek 3) miminko 4) najíst se 5) miminko.

Jak potěšit ženu, která je čerstvou maminkou či maminkou už odrostlejšího dítěte?

Při výběru a sestavování našich balíčků jsme vzpomínaly na naše potřeby. Co těšilo nás, co jsme potřebovaly a jak jsme se cítily. A máme pro vás opět 3 druhy dárkových sad.

NECHTE SE HÝČKAT

  • Konečně dítě spí a žena má možnost vydechnout. Jak si zlepšit náladu po vyčerpávajícím dni? Horká vana je ideální variantou! Pro tento okamžik jsme připravily sadu z těchto produktů: Hýčkající olej do koupele od Bloom and Blossom, díky němuž bude kůže tak krásně jemná a hydratovaná. Koupelový a sprchový gel od Bloom and Blossom, který je z 99 % přírodního původu, byl navržen bez použití síranů a je perfektním způsobem, jak jemně vyčistit všechny typy pokožky. Obohacen o vitamín E a výtažek z BIO okurky a je tak jemný, že může být používán během celého těhotenství i mateřství. A atmosféru luxusního spa zajistí vonný vosk od české značky Kett’s Candles.

KRÁSNÁ PO PORODU

  • Tato sada byla jedna z prvních, které jsme navrhly. Protože přesně to vše, co se v balíčku nachází, jsme postupně potřebovaly. Protože jsou dny, kdy prostě nejde cítit se dobře. Umýt si vlasy? Nalíčit se? Občas nadlidský výkon. Proto jsou součástí balíčku tyto produkty: Omlazující sprej na obličej od Bloom and Blossom, který je skvělým prostředkem pro obnovu pleti se složkami podporujícími tvorbu kolagenu jako aloe vera či limetkový olej. Sprej pomáhá zlepšovat tón pleti, redukovat vrásky a tmavé kruhy po očima. Dále Suchý šampon od Klorane, který zachrání vzhled vlasů a oddálí tak nutnost umytí alespoň o den, dva… dalším produktem je Zklidňující balzám na rty a bradavky od Bloom and Blossom, který nejen že uleví od bolesti popraskané, citlivé kůže a také ji zvlhčí a zjemní. 

SVĚŽÍ RÁNO

  • Rychle vstát a rychle začít fungovat. Taková jsou rána s malým dítětem. A v takových okamžicích potřebuje žena pomocníky, kteří její ráno zlepší. Součástí balíčku jsou tyto produkty: Koupelový a sprchový gel od Bloom and Blossom, který je díky své nulové parfemaci ideální pro období těhotenství, tak pro období kojení. Některé sprchové gely miminkům vůbec nevoní a my si pak lámeme hlavu, proč pořád tak pláče, když má večeři přímo u nosu. Omlazující sprej na obličej od Bloom and Blossom, který jak jsme již napsaly výše, je výborným pomocníkem pro obnovu pleti a zlepšení jejího tónu. Je i skvělý na cesty letadlem, autem a do míst, kde běží klimatizace nebo topení, které pleť vysušuje. A třetím kosmetickým produktem je Suchý šampon od Klorane, který okamžitě zlepšuje vzhled vašich vlasů a dodává účesu opět objem a lehkost.
Součástí všech variant je ručně vyrobené srdíčko od neziskové organizace Splněné dětské přání. Vy i my přispíváme rovným dílem a celá částka pak putuje na zážitky handicapovaných dětí. Dále v sadách najdete časopis Maminka či Těhule a vybrané vouchery na služby, které mají za cíl rozmazlování žen, například sleva na masáž v salonu Sabai.
A aby toho nebylo málo, tak každou z variant můžete zpestřit jedním z designových dárků, které jsme navrhovaly my dvě:
 

STŘÍBRNÝ NÁRAMEK SE SYMBOLEM DVOU SRDCÍ PROPOJENÝCH V NEKONEČNO

  •  Víte, že je vaše partnerka či kamarádka milovnicí šperků? Která žena je nemiluje, že? Chtěly jsme, aby šperk, který denně nosíme a často na něj koukáme, měl větší význam. Při pohledu na náš náramek se může obdarovaná vždy pousmát nad tím, že si vzpomene na vás nebo jí to připomene událost, ke které šperk dostala, například narození miminka. Protože propojená srdce mámy a jejího dítěte jsou navždy nerozpojitelná.

DESIGNOVÁ A FUNKČNÍ TERMOSKA

  •  Tolik důvodů, proč mít termosku stále u sebe. Ať jsou to dlouhé procházky s kočárkem, chladný drink v létě, horký nápoj v zimě. Skoncujte s plastovými láhvemi.

Ať už budete vybírat cokoliv, myslete na ní. Na ženu, která bude zřejmě víc než kdy jindy vděčná za to, že myslíte i na ní.  

Pokud potřebujete s výběrem více poradit, neváhejte se na nás obrátit na e-mail: info@madeformoms.cz či telefon 724127271.

Rádi vám pomůžeme.

Markéta a Monika, Made for Moms