Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Jak vybrat originální dárek pro nastávající maminku

Krásný den, 

Vánoce se blíží mílovými kroky a postupně musíme přemýšlet, co komu letos nadělit. Jak je to ale možné, že každý rok je to větší a větší problém, vymyslet něco originálního, krásného, šitého na míru a hlavně od srdce? Nechceme pořizovat dárky, které buď skončí ve skříni nebo se stanou putovními dárky. 

Proto jsme si pro vás připravily takového průvodce pro výběr perfektního dárku pro vaši milou a milovanou ženu či kamarádku, nastávající či čerstvou maminku. Máme tolik úžasných variant! 

Dnes se zaměříme na nastávající maminky:

Těhotenství je období mnoha změn. Tělo se během několika málo měsíců musí přizpůsobit na příchod nového člena rodiny a dost často se největší změny projevují až v druhé třetině těhotenství. Takže tlak na tělo je o to větší. 

Připavily jsme pro těhotné hned 3 dárkové sady, které nastávající maminku budou hýčkat a zároveň jí uleví od nepříjemných pocitů, které mohou těhotenství provázet. 

STRIE - BŘÍŠKO BEZ STRIÍ

    • Noční můra všech, co se teprve chystají na miminko nebo už jsou těhotné. Každá žena ví, co strie jsou a že zbavit se jich není vůbec jednoduché. Vlastně, je to i nemožné. Už vzniklé strie lze maximálně téměř zneviditelnit, ale nikdy už se jich úplně nezbavíme. Proto jsme přišly s balíčkem BŘÍŠKO BEZ STRIÍ, ve kterém najdete produkty, které hydratují, vyživují a hlavně dodávají elasticitu tolika namáhané kůži nejen na bříšku. Součástí je krém na strie Bloom and Blossom, který je skvělý na ranní promazávání a olej na strie Bloom and Blossom, který je perfektní pro večerní péči. Kombinací obou těchto produktů získáte pro své bříško maximální péči.

OTEKLÉ A UNAVENÉ NOHY - ULEVTE OTEKLÝM NOHÁM

    • Ať je léto nebo zima, tak oteklé nohy a hlavně kotníky umí pěkně potrápit těhotnou ženu. Z krásných bot na podpatku se nejpoužívanější obuví stanou žabky a volné tenisky. Oteklé a bolavé nohy nejsou výsadou jen těhotných, ale také všech žen, které jsou od rána na nohou v práci, celý den pobíhají a nemají čas si na chvíli sednout. V našem balíčku, který se zaměřuje na tento problém najdete osvěžující sprej na nohy od Bloom and Blossom, který se perfektně vejde do každé kabelky a hodí se i na cesty letadlem. Pro maximální úlevu jsme dále zahrnuly produkt olej do koupele od Bloom and Blossom, kterým můžete nožky promasírovat a ty budou pak nejen odpočaté ale také krásně hebké a hydratované. 
    • Malý tip – dejte sprej do ledničky! Osvěžení pak bude ještě větší! 

KOMBINACE TĚCHTO DVOU - ZÁZRAČNÉ TĚHOTENSKÉ TRIO

    • Občas jsou dny, kdy se všechny problémy objeví najednou. Bříško začne pnout, nohy bolí a do toho je pro těhotnou nepříjemné čichat všechny ty parfémované přípravky. A protože i my si tím prošly a víme, co bychom v takový moment potřebovaly, sestavily jsme pro vás balíček, který nastávající mamince pomůže všechny tyto chvíle překonat. V dárkové sadě najdete pěstící olej proti striím od Bloom and Blossom (náš osobní favorit), sprej na oteklé a unavené nohy od Bloom and Blossom, který má skvělé chladící účinky a koupelový a sprchový gel od Bloom and Blossom, který je vyjímečný nejen svým přírodním složením, ale hlavně tím, že je bez parfemace. Ocení ho tedy maminky v začátcích těhotenství, kdy je můžou trápit nevolnosti anebo při kojení, kdy je dobré vyhýbat se silným parfémům, aby miminko nerušilo cizí vůně.

A aby toho nebylo málo, tak každou z těchto sad můžete zpestřit o luxusní a námi navržený doplněk:

STŘÍBRNÝ NÁRAMEK SE SYMBOLEM DVOU SRDCÍ PROPOJENÝCH V NEKONEČNO 

    • Víte, že je vaše partnerka či kamarádka milovnicí šperků? Která žena je nemiluje, že? Chtěly jsme, aby šperk, který denně nosíme a často na něj koukáme, měl větší význam. Při pohledu na náš náramek se může obdarovaná vždy pousmát nad tím, že si vzpomene na vás nebo jí to připomene událost, ke které šperk dostala, například narození miminka. Protože propojená srdce mámy a jejího dítěte jsou navždy nerozpojitelná. 

DESIGNOVÁ A FUNKČNÍ TERMOSKA

    • Tolik důvodů, proč mít termosku stále u sebe. Ať jsou to dlouhé procházky s kočárkem, chladný drink v létě, horký nápoj v zimě. Skoncujte s plastovými láhvemi! 
Součástí každého dárkového balení je ručně vyrobené srdíčko z dílny Splněné dětské přání. Částku, kterou přispějete, my dorovnáme a celý výnos poputuje na konto nadace. Všechny produkty jsou zabaleny v luxusní dárkové krabici s mašlí a vyplněné dřevitou vlnou. 

V dárkových sadách nalezne nastávající maminka i časopis a různé vouchery na slevy, které jí zpříjemní chvíle čekání na miminko.

Doufáme, že vám náš malý průvodce, jak vybrat ideální dárek pro nastávající maminku, pomohl. Věříme, že každá těhotná bude mít z naší dárkové sady radost. 

Pokud potřebujete s výběrem více poradit, neváhejte se na nás obrátit na e-mail: info@madeformoms.cz či telefon 724127271.

Rádi vám pomůžeme.

Monika a Markéta, Made for Moms