Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Kokoso Baby - 12 použití pro prvních 12 měsíců života

Neexistuje nic tak jemného jako pokožka novorozeného miminka. Kůže tak jemná a čistá, že by ji člověk nejraději takovou uchoval navěky. Právě proto bylo stvořeno Kokoso Baby - chrání dokonalou mladou pokožku před drsností vnějšího světa mimo matčino lůno.
 
S jeho vyživujícími přírodními ingrediencemi a zvlhčujícími mastnými kyselinami, hedvábně jemný dětský kokosový olej nabízí 100% přírodní BIO původ BEZ ŽÁDNÝCH chemických nečistot. Je tak všestranný, že Vám vydrží déle než jenom novorozenecké období.
 
 
Zde je našich 12 tipů na použití během prvního roku miminka:
 
1. První balzám na zadeček 
Nezapomeňte si Kokoso přibalit do Vaší tašky do porodnice. Náš úžasný organický kokosový olej skvěle funguje jako balzám na první smolku - chrání čerstvý zadeček před náročným prvním přebalováním. Smolka, první stolice miminka, je notoricky lepkavá a těžko smývatelná. Kokoso pomáhá zadeček vyčistit jemně, bez nutnosti drsného tření.
 
2. Novorozenecké loupání kůže
Odlupování kůže je u miminka zcela normální jev a může se objevit kdekoliv na těle. Vnější vrstva kůže se může začít odlupovat během jednoho až tří týdnů od narození, podle toho, zda je Vaše miminko předčasně narozené, v termínu nebo si dalo na čas. Je naprosto v pořádku nechat olupování samovolně odejít nebo můžete použít Kokoso, aby jemně zvlhčilo a vyživilo šupinatou pokožku.
 
3. Tělové máslo od hlavy až k patě
Během prvního roku života Vašeho dítěte můžete Kokoso používat jako zvlhčující tělové máslo od hlavy až k patě. Čistá organická receptura, mimořádně jemná k dětské pokožce, které pomáhá s adaptací na vnější svět. Nejenom, že kůže bude stále neuvěřitelně dětsky jemná, ale i úžasně voňavá.
 
4. Balzám pod plenku
Od prvních dní s Vaším miminkem používejte Kokoso jako součást Vaší každodenní rutiny při přebalování. Plný organických dobrot, které pomáhají udržet tuto citlivou oblast svěží, jemnou a bezproblémovou, navíc 100% přírodní cestou.
 
5. Dětský masážní olej
O dětské masáži můžeme mluvit celé hodiny. Dokonce se o ní dočtete i u nás na Blogu. Skvělý způsob zklidnění miminka před spaním, ulehčení při střevních kolikách a samozřejmě úžasný způsob, jak si vytvářet pouto s Vaším miminkem. Díky hedvábné, lehké textuře oleje Kokoso Baby budou Vaše ruce jemně klouzat po těla miminka a zároveň vyživovat, hydratovat a hýčkat jeho pokožku.
 
6. Zjemnění a hydratace suchých míst
Dětská pokožka je 3-5x tenčí než naše a mnohem náchylnější k vysychání a ztrátě hydratace. Kromě používání Kokoso oleje každý den po koupeli, vmasírujte do suchých oblastí vyživující olej o velikosti hrášku pro zklidnění a zjemnění suchých míst. Snažte se tak dělat při každé výměně plenky. 
 
7. Přírodní čistič pokožky
Voda a dětské čistící ubrousky mohou často dětskou pokožku podráždit či vysušit - zejména v případě, že už je bolavá. Naštěstí Kokoso olej může být použit také jako efektivní a jemný čistič pokožky. Pomocí odličovacího tampónu a oleje jemně vyčistěte obličej, tělo nebo plenkovou oblast. Pokožka zůstane čistá, uklidněná, voňavě kokosová.
 
8. Změkčovač pokožky hlavy a vlasový kondicionér
Suchá šupinatá kůže na hlavě je u malých dětí častým jevem. Jemně aplikujte tenkou vrstvu Kokoso oleje na hlavičku pro obnovu hydratace, opakujte dle potřeby. Organický olej plný na živin dělá zázraky i s jemnými dětskými vlasy a skvěle přírodně pečuje o mladé kudrliny.   
 
9. Na dětské "záštipky"
Kdo by nemiloval dětské "záštipky". Ale jak roztomilé a mazlivé můžou být, mohou se záhyby kůže stát snadno místem podráždění. Ujistěte se, že tato místa pečlivě vysušíte po každé koupeli a použitím trochu Kokoso oleje je držíte šťastné a svěží.
 
10. Přírodní balzám po pobytu na slunci
Během letních měsíců se ujistěte, že chráníte pokožku Vašeho miminka produkty s vysokým SPF, vždy vyhledávejte stín a držte ho dostatečně hydratované. Na konci dne můžete použít Kokoso olej jako přírodní balzám po opalování nejenom pro Vaše dítě, ale pro celou rodinu. Jeho výživné přírodní živiny zázračně obnovují, hydratují a vyživují sluncem vysušenou pokožku. 
 
11. Zimní zachránce pro pokožku
Dětská pokožka může opravdu trpět během zimních měsíců; vysušená studeným větrem a ústředním topením. Bez obsahu vody, která může za velmi nízkých teplot zamrzat, Kokoso dodává ochrannou změkčující vrstvu malým tvářičkám, bradám, nosům i čelům. Zároveň také vyživuje namáhanou pokožku úžasnými přírodními živinami a vitaminem E.
 
12. Hydratační balzám po plavání
První lekce plavání jsou prostě k nezaplacení, kopající nožičky, zářivé tvářičky. Avšak vystavení pokožky chlóru si může na našich malých plaváčcích vybrat daň. Použijte Kokoso olej jako hydratační balzám po každém plavání pro podporu přirozeně měkké, pružné a zdravé pokožky. 
 
Napadá Vás ještě nějaký další způsob, jak využít tento kokosový zázrak? Napište nám, budeme moc rády!
 
 
Článek převzat z Blogu Kokoso Baby.