Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Kokoso Baby Happy Scalp - Krém na šupiny ve vlasech

Kokoso Baby Happy Scalp - Krém na šupiny ve vlasech

Víme, že rodiče neustále hledají přírodní cestu, jak vyřešit problémy s dětskou pokožkou, které trápí jejich nejmenší jako jsou šupiny ve vlasech, loupání kůže, citlivost a mastná pokožka hlavy.
 
Tradiční výrobky pro péči o pokožku hlavy často obsahují nepříjemnou, kyselou či zcela nevhodnou chemikálii, která se nejen vstřebává do pokožky, ale také odstraňuje buňky z jemné oblasti hlavy, což může způsobit další podráždění.
 
Inovativní krém Kokoso Baby Happy Scalp je z 98% přírodního složení a byl vyvinut speciálně pro změkčení, zklidnění a vyhlazení pokožky hlavy pomocí jemných rostlinných ingrediencí.
 
Tento jedinečný uklidňující krém kombinuje úžasné schopnosti pečujícího a zvlhčujícího kokosového oleje, uklidňující aloe vera a čistícího výtažku z celeru. Funguje tak, že přirozeně obnovuje rovnováhu mastné a / nebo suché pokožky hlavy tak, aby malé hlavičky zůstaly šťastné, hebounké a čisté.
 
A co víc, je bezpečné ho používat od narození, ale je stejně skvělý pro kohokoli z rodiny, kdo má problémy s pokožkou hlavy. 

 

DSC_0390_2          

 

Klíčové ingredience:

DSC_0183

Organická aloe vera

Jak je kokosová palma známá jako Strom života, je mocná aloe vera nazývána Strom nesmrtelnosti. Pravidelné používání aloe vera pomáhá k obnově odumřelých kožních buněk na hlavě, podporuje růst vlasů, zabraňuje svědění pokožky hlavy, snižuje tvorbu lupů a šupinek tak typických pro seboreu. Zároveň zanechává vlasy lesklé a zdravé.

Organický kokosový olej

Prémiový, raw, panenský, BIO certifikovaný kokosový olej je hlavní ingrediencí v dětské kosmetice značky Kokoso baby. Milujeme jeho jemně vyživující, vysoce zvlhčující a uklidňující schopnosti v péči o pleť. Není proto divu, že ho v Kokoso Baby Happy Scalp krému najdete tolik, kolik je možné.

Přírodní extrakt z celeru

Tato chytrá přírodní aktivní látka, známá už ze starověkého Říma, čistí a uklidňuje jak mastnou, tak suchou pokožku hlavy tím, že pomáhá kontrolovat mikroflóru pokožky hlavy a výsledné podráždění. Hydratuje a posiluje loupající se kůži a snižuje tvorbu kožního mazu (olej, který je často nadměrně produkován vlasovými folikuly). Bojuje také proti lupům, svědění, suché pokožce a vlasové seberee.
 

DSC_0551 (1)

Vaše příběhy:

Krém Happy Scalp je opravdu úžasný! Už jsem vyzkoušela snad všechno a byla odhodlaná zajít si k doktorovi, což bylo moje poslední řešení. Jsem tak nadšená z toho, jak se pokožka tak vyčistila! Krém používám společně se sprchovým gelem Kokoso Baby na tělo a vlasy, ale už jen v noci. A rozdíl je úžasný!

Alison SW Before cz                Alison SW After cz