Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Kompletní vánoční průvodce pro rok 2023 od Made for Moms

Vážené čtenářky, milí čtenáři,

vítejte na našem vánočním blogu, kde se dnes ponoříme do světa dárků, které oslní každého člena rodiny - od budoucích maminek po ty, které už dávno nosí titul s hrdostí, až po muže, kteří hledají ten pravý dárek pro své milované, ale i pro sebe:-) Na našich stránkách najdete nádhernou sbírku dárků, které nejen potěší, ale také přinášejí pocit pečlivě vybrané péče a pozornosti. Ať už hledáte něco speciálního pro těhotnou kamarádku, milující babičku nebo svou lepší polovičku, zde najdete inspiraci na dárky, které rozjasní každý den.

V tomto článku se společně podíváme na několik vybraných produktů, které jsme pro vás pečlivě vybraly z našeho širokého sortimentu. Nabídneme vám nápady na dárky, které jsou nejen krásné, ale také praktické a přinášejí radost a pohodlí do každodenního života. Ať už hledáte něco pro sebe, pro svou rodinu nebo jako dárek pro blízké, naše doporučení vám pomohou najít to pravé. Pojďme společně objevovat krásu a radost z dávání a přijímání dárků, které jsou vyrobeny s láskou a péčí.

Pro těhotné

  1. Dárkové sady: Pro budoucí maminky je ideálním dárkem dárková sada určená speciálně pro těhotné. Tyto sady často obsahují výběr produktů, které pomáhají udržovat pokožku pružnou a hydratovanou, což je důležité v období těhotenství. Najdete zde vše od tělových olejů po relaxační krémy, vše balené v krásném dárkovém balení. Doporučujeme naši novou dárkovou sadu přímo pro těhotné, sestavenou z námi vybraných produktů.

  2. Kosmetika: Kvalitní kosmetika, která je bezpečná pro těhotné, může být skvělým způsobem, jak se postarat o jejich měnící se pokožku. Nabízí se výběr přírodních a jemných produktů, které jsou vyvinuty s ohledem na potřeby těhotných žen. Náš osobní tip: Hloubkově hydratační maska nebo Projasňujicí maska.

  3. Oblečení: Pohodlné a stylové oblečení pro těhotné je vždy velmi oceňovaným dárkem. Od dokonalých a revolučních kalhot po elegantní šaty, které se přizpůsobí rostoucímu bříšku. Tip našich těhotných zákaznic: pohodlné těhotenské džíny Carrie! Náš bestseller!

Pro čerstvé maminky

  1. Oblečení: Pro novopečené maminky je důležité, aby se cítily pohodlně a zároveň krásně. Oblečení z této sekce je navrženo tak, aby bylo praktické pro péči o dítě a zároveň trendy. Náš tip: Tady jednoznačně doporučujeme značku Tajinebanane a jejich trika a mikiny! Styl a praktičnost jdou ruku v ruce!

  2. Odsávačka: Každá maminka, která se rozhodla kojit, ocení kvalitní a spolehlivou odsávačku. V této sekci naleznete odsávačku, která už několik let vyhrává náročné soutěže! Značka Lola & Lykke nabízí i velkou škálu doplňků, které navíc usnadní celý průběh odsávání!

  3. Dárková sada: Dárkové sady pro maminky jsou plné produktů, které pomohou novým maminkám relaxovat a opečovávat se. Od relaxačních olejů, přes výživné krémy, až po luxusní SPA produkty, tyto sady jsou ideálním způsobem, jak říci "děkuji" a "staráme se o tebe".

Pro děti

  1. Hračky: Pečlivě vybrané, vzdělávací a didaktické hračky jsou pravým pokladem pro rodiče, kteří chtějí podpořit kreativitu a intelektuální rozvoj svých dětí. S láskou navržené pro různé věkové kategorie od 3 do 8 let, tyto hračky nejen baví, ale také inspirují dětskou mysl k objevování nových dovedností. Od stimulujících stavebnic, které rozvíjejí jemnou motoriku, přes logické hry, jež budují kritické myšlení, až po interaktivní sady pro rozvoj kódovacích schopností - každá hračka v kolekci slouží jako most mezi zábavou a vzděláváním.

  2. Gathre: Výrobky Gathre představují mnohem více než jen doplňky - jsou symbolem sdílené radosti a času stráveného společně. Vytvořené s myšlenkou na mladé rodiny, tyto podložky a další produkty značky Gathre nabízí prostor pro společnou hru, relaxaci a vzájemné propojení. Jsou to produkty, které neposkytují jen prostor pro setkávání, ale také příležitost k vytváření nezapomenutelných okamžiků a vzpomínek, které si děti odnesou s sebou do dospělosti.

  3. Dětská kosmetika: Jemná, citlivá pokožka vašich dětí zaslouží nejlepší péči. Tyto produkty jsou pečlivě vybrány a speciálně vyvinuty pro nejmenší a jejich citlivou pokožku, od narození až po první kroky do školních let. Pomocí těchto kosmetických produktů mohou rodiče naučit své děti hodnotě správné péče o pokožku a tělo, a to s důvěrou, že používají produkty, které jsou stejně jemné a pečlivé jako jejich vlastní dotek.

Dárky pro ženy, nejenom maminky

  1. Dárkové sady: U nás najdete rozmanité a exkluzivní dárkové sady, které jsou synonymem pro eleganci a vkus. Každá sada je pečlivě sestavena tak, aby poskytla nezapomenutelný zážitek, ať už jde o relaxaci, krásu nebo jen chvíli pro sebe. Tyto sady jsou ideální pro dámy, které si zaslouží něco speciálního, ať už jako projev vděčnosti nebo jako symbol péče a lásky.

  2. Hrnečky: Naše hrnečky přinášejí radost a úsměv s každým douškem. Tyto hrnečky nejsou jen obyčejnými předměty. Jsou ideálním společníkem pro ty chvíle, kdy si chcete v klidu vychutnat svůj oblíbený nápoj, a připomenout si, že i v běžném dni je možné najít chvilku pro úsměv a relaxaci.

  3. Sport: Pro aktivní ženy, které milují pohyb a hledají nejen funkčnost, ale i styl ve svém sportovním vybavení, přinášíme inovativní a barevně poutavé cvičební pomůcky. Tyto doplňky a vybavení značky BALA jsou navrženy tak, aby se sport stal nejen částí rutiny, ale i zdrojem radosti a motivace. Jsou to produkty, které přináší nový rozměr do světa fitness a dokazují, že krása a funkčnost mohou jít ruku v ruce.

  4. Pleťová kosmetika: V péči o pleť se skrývá umění, my to chápeme do posledního detailu. Nabízíme široký výběr pleťových kosmetických produktů, které nejen zajišťují zdravý a zářivý vzhled, ale také poskytují chvíle relaxace a sebepečování. Tyto produkty jsou vytvořeny s ohledem na různé typy pleti a potřeby žen, což z nich činí ideální dárky pro každou ženu, která si chce dopřát trochu luxusu v každodenním životě.

Pro ženy v menopauze:

  1. Dárková sada HYDRATACE od LIP INTIMATE: Zahrnující produkty, které jsou pro ženy procházející menopauzou, tato dárková sada od LIP INTIMATE je nejen praktická, ale i hluboce citlivá na specifické potřeby žen v tomto životním období. Sada obsahuje produkty, které jsou vytvořeny s důrazem na jemnost a účinnost, poskytující pocit komfortu a sebejistoty. Náš tip: Chcete udělat radost ještě něčím dalším? Konečně máme skladem produkt, na který byl dlouhý seznam čekatelek, oceňovaný  Vaginální masážní olej od značky NAYDAYA.

  2. Pleťová kosmetika NUORI: Tato exkluzivní řada pleťové kosmetiky NUORI je symbolem čistoty a svěžesti. Je speciálně navržena tak, aby vyhovovala potřebám zralé pleti, nabízející intenzivní hydrataci a regeneraci. Tyto produkty jsou jako elixír mládí, který pomáhá zachovat zdravý vzhled pleti, zároveň ji chrání a dodává jí pružnost a vitalitu. Náš tip: Bez SPF už žádná žena nesmí chodit venku. Vrásky a pigmentové skvrny nikdo nechce! Proto doporučujeme SPF 30! Nebo čistící mléko Protect+, které je jemné, ale tak krásně hydratuje!

Pro muže:

Máme velkou radost, že si v našem portfoliu vyberou letos už i muži. A co bychom jim doporučily?

  1. Intimní mycí pěna Lip Intimate Care: Tato jemná, ale účinná mycí pěna je navržena speciálně pro muže a je ideálním spojencem v každodenní péči o jemnou a citlivou pokožku. Nabízí nejen čistící efekt, ale také zklidňuje a osvěžuje pokožku, což ji činí ideální volbou pro muže, kteří hledají kvalitu a efektivitu v jednom.

  2. NUORI: Kompletní řada péče o pleť od NUORI, včetně čistící pěny, rozjasňujícího tonika či účinného séra s vitamínem C, představuje dokonalou kombinaci pro mužskou pokožku. Tato řada poskytuje úplnou péči - od hloubkového čištění, přes osvěžení až po intenzivní hydrataci a ochranu proti vnějším vlivům.

  3. Hrneček No Dicks no kids: S nádechem humoru a stylu, tento hrneček představuje dokonalý dárek pro muže, kteří ocení špetku legrace ve svém každodenním životě. Je to nejen praktický, ale i zábavný doplněk, který dodá energii a úsměv k ranní kávě nebo odpolednímu čaji.

  4. Sport: Pro muže, kteří mají rádi aktivní životní styl, nabízíme inovativní sportovní vybavení a doplňky od značky BALA. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby podpořily pohodlí a efektivitu při sportovních aktivitách, a zároveň přinášely estetickou hodnotu, která dodává motivaci a styl každému tréninku.

Ať už vyberete jakýkoliv dárek, přejeme vám kouzelné a klidné Vánoce s vašimi nejbližšími.

Vaše Markéta a Monika