Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Nákupní tašky Apolis - tašky s příběhem i přesahem

Apolis Santa Barbara_1Rok 2019. Cestujeme po východním pobřeží, moji rodiče jedou s námi a je to mega pohoda. Ondrášek spokojený, babička s dědou spokojení, my nadšení!

Jeden den zastavíme ve městě Santa Barbara a mě uchvátí nádherná taška ve výloze krámu, který byl přesně takový, jaký by byl náš obchod Made for Moms. Stylový a s udržitelnou módou a přírodními produkty. A ta taška má také "vyšší cíl". Okamžitě jsem se zamilovala a protože na sobě nesla jméno města, ve kterém nám bylo tak krásně, odnesla jsem si ji domu.
 
No a pak jsem ji už nedala z ruky. Je to taška na nákupy:-) A každá to známe, nákupy my děláme KAŽDÝ DEN! Jenže s těmi plastovými pytlíky už to dál nejde. Takové ty tašky na více použití v křiklavých barvách s názvem obchodů taky ne... a s taškou z IKEY taky úplně chodit nejde... a tahle splňuje vše!
Je pevná, velká a KRÁSNÁ!
 
NEPOUŽÍVÁME ji pouze na nákupy. Nosíme v ní věci na výlet, jídlo na chatu, balíme do ní dětem boty na víkend.. je to taková ta taška, co pořád někde s námi jezdí. Už roky! A vy jste si jí vyloženě vyžádali, protože s námi je vždy na Festivalu Mini! A my vám vždy říkaly, že bohužel, tohle není zboží na prodej.
 
Nebyl na to totiž čas a peníze. Už tak minimálně rok nad ní přemýšlíme, ale mezitím jsme přibraly další značky. A konečně se nám uvolnily ruce a my JI konečně také máme.
 
S jejím návrhem nám pomohla naše milá, dvorní grafička, Kateřina Černá (nyní už Princová - gratulujeme Kačí!), neboli @atelier_cerne_kace.
 
A my jsme opět nadšené z výsledku!!! Co na NI říkáte vy?
 
O společnosti Apolis
Apolis založili v roce 2004 bratři Raan a Shea Partonovi. Když vyrůstali v kalifornské Santa Barbaře, rodina navštěvovala místa ve Střední Americe a jihovýchodní Asii, což podle Raana pomohlo "demystifikovat" všechny předsudky, které mohli mít mladí chlapci o zemích mimo Spojené státy a o lidech, kteří je nazývali svým domovem.
 
Společnost se sídlem v Los Angeles si jako hlavní poselství stanovila "prosazování zájmů prostřednictvím průmyslu" a spolupracuje s mezinárodními výrobci, kteří vyrábějí širokou škálu jejich produktů - od grafických triček a bund až po tašky a plavky -, aby svým pracovníkům vypláceli mzdu odpovídající životnímu minimu.
 

Ikonická Apolis taška je vyrobena ze 100% přírodního zlatého jutového vlákna sklizeného v Bangladéši, má voděodolnou polyuretanovou podšívku a kožené popruhy. Je jednoduchá, elegantní a snadno přizpůsobitelná.

Včetně některých slavných fanoušků - Oprah Winfreyová je jednou z nich - společnost Apolis během let odeslala více než 600 000 tašek, říká Raan.

Inspirací pro tento nejprodávanější výrobek byla jak jeho užitečnost, protože jej lze použít kdekoli od farmářských trhů až po výlety na pláž, tak ekologické povědomí. "Bylo to zrovna v době, kdy Kalifornie zakazovala plastové tašky zdarma u pokladen, a to rozhodně pomohlo věci rozhýbat," říká Raan.

Všechny tašky jsou ručně vyráběné ženami z Bangladéše, které dostávají mzdu s certifikátem Fair Trade, penzijní fond a roční dividendy ze zisku, říká Raan. Po odeslání do sídla společnosti Apolis v Los Angeles tým společnosti vytiskne na tašku v barvě plátna tyto specifické úpravy od zákazníků.