Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Nejlepší tipy pro používání Multifunkčního balzámu od Kokoso Baby

Díky vyživující směsi olejů, vosků a másel bohatých na vitamíny existuje mnoho způsobů, jak používat a užít si náš nejprodávanější Multifunkční balzám od Kokoso Baby!

Balm_stick_benefits_KokosoBaby_480x480-1

Zde jsou naše nejlepší tipy, jak svůj zázračný balzám s mnoha funkcemi co nejlépe využít...

1. Dobrodružný balzám

Mějte ho v kapse na všechna venkovní dobrodružství, abyste mohli rychle ošetřit štípance, škrábance a odřeniny, když jste venku se svými zábavychtivými ratolestmi.

2. Balzám na zadeček

Používejte místo tradičního krému pod pleny, buď samostatně, nebo ho naneste na Kokoso Baby Kokosový olej. Vytváří ochrannou bariéru, která uzavírá vlhkost a pomáhá udržet bolavý zadeček na uzdě. Doporučujeme používat jednu tyčinku výhradně pro tento účel!

3. Balzám na spaní

Levandule je dobře známá pro své přirozené zklidňující účinky na smysly i pokožku. Naši Multifunkční tyčinku s organickou levandulí můžete aplikovat na pulzní body a navodit tak uklidňující vůni před spaním. Sladké levandulové sny, maličká!

4. Balzám do chladného počasí

Než vyrazíte ven, naneste balzám na obličej svého děťátka, abyste vytvořili ochrannou bariéru proti chladnému počasí. Pro silnější bariéru naneste několik vrstev.

5. Balzám na obličej

Od slintavé vyrážky, bolavého nosu a popraskaných tváří až po záhyby na krku a šupinatou pokožku hlavy - stačí jen rozetřít a pokožka ZÁŘÍ!

6. Balzám na rty

Mnozí tento výrobek používají jako balzám na rty a skutečně dělá zázraky, aby byly rty přirozeně jemné a vyživené. Je známo, že si ho půjčují i rodiče. Úsměvy na všechny strany!

7. Balzám na ruce

Větší děti ho mohou mít ve školní tašce proti bolestivosti a vysychání rukou z mytí a dezinfekce. My si ho nemůžeme vynachválit jako účinnou hojivou noční kúru na ruce.

Balm_stick_in_hand_1296x