Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Nessa Zpevňující DUO pro všechna stádia vašeho ženství

Víte, jak přizpůsobit péči o tělo každému stádiu svého ženství? Nová sada NESSA Zpevňující DUO vám to usnadní!

Naše pokožka prochází celou řadou hormonálních změn: od těhotenství přes období po porodu až po menopauzu a všechny vzestupy a pády mezi nimi. V každé fázi se mění i požadavky vaší pleti. Několik klíčových přírodních elixírů je však proslulých tím, že chrání vaši pokožku při každé tělesné změně. A Nessa všechny tyto přírodní zázraky zabalila do nových špičkových tělových přípravků.

Víme, že toužíte po jemné a pružné pokožce. A vy si ji zasloužíte! Ženství je zatraceně (ano, doslova zatraceně) tvrdá práce. Filozofie značky Nessa je založena na principu, kdy pokud je vaše tělo vyživováno těmi nejlepšími přírodními ingrediencemi, jste lépe připravena zvládnout výzvy, které vám přijdou do cesty.

Značka Nessa vyvinula Zpevňující Duo, aby tyto přípravky pečovaly o vaše tělo bez ohledu na to, kde se na své cestě ženstvím nacházíte. Toto 100% přírodní duo péče o pokožku pomáhá vyživovat a hydratovat vaši pokožku. Výrobky jsou navrženy tak, aby působily harmonicky, proto důrazně doporučujeme jejich vrstvení, které podpoří maximální vstřebávání živin.  

Používání tělového dua v každé fázi ženství:

Toto duo obsahuje pořádnou porci vitamínů pro obnovu pokožky a silných antioxidantů, které vyživují i zklidňují napjatou a unavenou pokožku, když to nejvíce potřebujete.

Krok 1: Pomocí kapátka jemně vmasírujte tento Nessa Zpevňující tělový olej do celého těla a zaměřte se na problematická místa.

Krok 2: Aplikujte hojně Nessa Tělové máslo a jemně vmasírujte po celém těle.

Krok 3: Užívejte si luxusní tělovou péči tohoto propracovaného dua, abyste dosáhli dokonalé sebelásky a péče o tělo.

Krok 1: Zpevňující tělový olej

Tento rychle se vstřebávající přípravek nabízí okamžitou hydrataci, zklidňuje podrážděnou pokožku, urychluje její regeneraci a zvyšuje její pružnost. Mluvíme o oleji-hrdinovi.

Fáze ženství:

Těhotenství a poporodní období - podporuje namáhanou a přetěžovanou pokožku.

Perimenopauza a menopauza - podporuje hormonální změny pleti, dehydratovanou pleť, zvyšuje přirozenou tvorbu kolagenu. 

Složení obsahuje tyto klíčové ingredience: 

  • Hydratační oleje - kokosový, šípkový, mandlový, avokádový, olej z kávových semínek, světlicový olej.

  • Vilín

  • Ibišek

  • Kurkuma (Tego Turmerone) paracress) květ/list/výtažek z kmene, (Astragalus) extrakt z kořene 

Zaměření na složky:

Kurkuma (Tego Turmerone) paracress) květ/list/výtažek z kmene, (Astragalus) extrakt z kořene: Tato účinná složka byla klinicky testována na ztrátu pevnosti pleti a výskyt hlubokých vrásek. Stimulováním biomechanických funkcí fibroblastů pomáhá rostlinný extrakt z kurkumy reorganizovat a napínat kolagenová vlákna v podpůrné tkáni pokožky, což má za následek pocit pevnější a hladší pleti. 

TEGO® Turmerone - Kurkuma - má významnou antioxidační aktivitu. Navozuje endogenní buněčné obranné mechanismy proti oxidačnímu stresu. TEGO® Turmerone snižuje hloubku vrásek a je ideální pro zlepšení zářivosti pleti a vyrovnání jejího tónu. 

Krok 2: Tělové máslo

Pokud jste si oblíbili náš oceňovaný Nessa Balzám na jizvy a strie, zamilujete si i Tělové máslo. Je vyrobeno ze stejných účinných rostlinných látek, které zabraňují vzniku a redukci strií, zlepšují elasticitu a působí na rozjasnění pokožky.

Fáze ženství:

Dospívání - vývoj a změny pleti

Před a po porodu - prevence a léčba strií

Perimenopauza a menopauza - intenzivně hydratuje suchou a dehydratovanou pleť a zlepšuje její tón.

Vědecké poznatky:

Šípkové máslo, bambucké máslo a kurkuma dodávají pleti vlhkost, zlepšují její pružnost a rozjasňují ji. 

Klíčové složky:

  • Šípkové máslo

  • Arganový olej

  • Mandlový olej

  • Bambucké máslo

  • kokosový olej

  • Jojobový olej 

Zaměření na složky:

Kurkuma: aktivní kurkuma (Tego Turmerone TEGO®): Turmeron má významnou antioxidační aktivitu. Indukuje endogenní buněčné obranné mechanismy proti oxidačnímu stresu. To znamená, že vaše buňky budou lépe vybaveny k obraně proti oxidačnímu stresu a poškození volnými radikály, které jsou spojeny s mdlením a stárnutím pleti. 

Má také příznivý vliv na náš zrak:-)

Zpevňující DUO si získává velkou pozornost díky svému nádhernému balení. I když víme, že to není všechno, víme, že je to důležité. Jako ženy a matky jsme se přenesly přes to, že jsme si na poličky dávaly klinicky vypadající lahvičky jen proto, že jsme chtěly účelnou péči o pleť. Nessa vyvinula Zpevňující DUO, aby pro vaši pokožku znamenalo velkou změnu a zároveň vypadalo krásně na poličce ve vaší koupelně.