Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Zázrak jménem Lip Service Vyživující balzám na rty

Zima umí být krásná. Bílý sníh, večer u svíček a huňatý svetr, do kterého se zachumláme. Ano, taková zima je krásná a ideální. Ale tak nějak se s prvním pochmurným dnem rozjede období nastydnutí a rýmy. A kromě červené rtěnky máme i červený a hlavně nepěkně podrápaný nos z neustálého smrkání. 
 
Ha! Ještě, že máme naši jedinečnou a hlavně tak skvělou kosmetiku Bloom and Blossom. Najednou nás to trklo. Vždyť my máme ten nejlepší přípravek na podrážděnou, bolavou a popraskanou kůži v kabelce. Náš Lip Service Vyživující Balzám na rty od Bloom and Blossom. 
 
Je to naprosto neuvěřitelné, ale po několika týdnech neustálého smrkání ani jeden den škrábanec nebo suchá kůže kolem nosu. Naopak! Díky mazání rtů a jejich okolí tímto balzámem pomohlo zjemnit a zvlhčit rty tak krásně, že vypadají naprosto k nakousnutí, tedy.. k políbení.
 
Polibek  
 
A když už jsme u těch léčivých účinků, musíme se podělit o další nosánek, který balzám zachránil. A to o nosánek našeho pejska Sáry, která se snažila tak moc schovat svůj poklad, že si při něm tak rozdrápala nos, že na to nešlo ani koukat. Daly jsme jí na to trochu balzámu a? Do druhého dne měla čumáček úplně zahojený. 
 
A jako poslední pán na holení a náš ochotný testující, byl můj tatínek. Tomu při nemoci okamžitě praskají koutky. A dlouho je léčí. Ale díky použití našeho balzámu to šlo tak jednoduše a rychle. 
 
To, že krásně promastí tvářičky našich dětí je opravdu už jen třešnička na dortu. (Ale to jen pokud nemáte po ruce úžasný Wonder Worker Multifunkční balzám, který doporučujeme na tváře dětí i dospěláků!)
 
Navíc je to produkt 100% přírodní! 
 
Sečteno a podtrženo, tento balzám si zaslouží místo v každé kabelce a budete z něj naprosto nadšené!
 
S čím vším nám tedy pomáhá?
 
  1. Proti popraskaným a suchým rtům 
  2. Proti popraskaným a bolavým bradavkám
  3. Na suchou kůži kolem nosu v období rýmy
  4. Hojí prasklý koutek
  5. Díky svému 100% přírodnímu složení je vhodný pro malé, velké, lidské i zvířecí čumáčky
  6. Záchrana do větrného a studeného počasí, když u sebe nemáte náš skvělý Wonder Worker Multifunkční balzám
 
Nezapomeňte si ho přibalit do tašky do porodnice, kde bývá strašně suchý vzduch a pomůže vám, jak s popraskanými rty, tak bradavkami od kojení.