Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

NUORI MINERAL DEFENCE SUNSCREEN SPF 30

100% přírodní opalovací krém s dokonalým finišem, který budete chtít nosit každý den NUORI MINERAL DEFENCE SUNSCREEN SPF 30

Opalovací krém NUORI v sobě kombinuje čistý, vysoce účinný zinkový filtr s vyživujícími a ochrannými rostlinnými výtažky, což z něj činí opalovací krém nové generace. Má 100% přírodní složení, které chrání před škodlivými UVA a UVB paprsky i předčasným stárnutím a zároveň zanechává pokožku hedvábnou na dotek a rozjasněnou na pohled.

Poškození UV zářením je faktorem, který nejčastěji stojí jednak za předčasným stárnutím a navíc i za rakovinou kůže. Nejnovější vědecké studie dokazují, že opalovací krém by měl být používán neustále, tedy nejen ve dnech, kdy jdeme na pláž. Důvodem je ochrana pokožky před kumulativním poškozením UV zářením. 

Najít ideální ochranný přípravek, který bychom chtěli používat každý den, není však vůbec jednoduché. Na trhu jsou totiž prakticky jen dva druhy krémů - syntetické, které zatěžují pokožku i celou planetu a minerální, jež jsou sice šetrné k životnímu prostředí, ale ve valné většině případů mají lepivou konzistenci, díky níž se velmi špatně nanáší a na pleti zanechávají nepropustný bílý film.

Proč důvěřovat NUORI Mineral Defence Sunscreen SPF 30

Po rozsáhlém výzkumu a následně i náročném vývoji nyní s potěšením můžeme představit výjimku mezi všemi minerálními opalovacími krémy -  NUORI Mineral Defence Sunscreen SPF 30

NUORI MINERAL DEFENCE SUNSCREEN SPF 30

Jde o přípravek, který:

  • má čistě přírodní složení,
  • poskytuje širokospektrální ochranu proti UVA i UVB záření, a to díky obsahu transparentního oxidu zinečnatého,
  • je průhledný, nezanechává tudíž bílý povlak, ani lepivý finiš,
  • hodí se pro každodenní použití,
  • obsahuje výtažek z francouzských přímořských borovic, který pomáhá potlačovat oxidační stres, jež je způsobován znečištěním či UV zářením a stojí za hyperpigmentací, krom toho borovice obnovuje elasticitu pleti,
  • zásluhou oleje z mrkve působí antioxidačně,
  • díky obsahu slunečnicového oleje je bohatý na omega mastné kyseliny, které snižují zánětlivé procesy na pokožce, posilují přirozenou kožní bariéru a povzbuzují regeneraci pleti. 

NUORI MINERAL DEFENCE SUNSCREEN SPF 30Krom toho se můžete spolehnout na to, že NUORI Mineral Defence Sunscreen SPF 30 neobsahuje žádné chemické filtry proti slunečnímu záření, ale ani minerální filtr oxid titaničitý, u něhož stále více rostou obavy o bezpečnost.

Opalovací krém NUORI Mineral Defence Sunscreen můžete beze strachu o své zdraví zařadit mezi přípravky své každodenní péče o pleť. Díky svému lehkému složení bez parfemace je přípravek vhodný pro všechny věkové kategorie i typy pokožky, včetně té citlivé či problematické. Další výhodou krému je, že je nezávadný i pro naši planetu.


Použití opalovacího krému NUORI

  • Krém rovnoměrně naneste na čistou pokožku nejméně 15 minut před tím, než bude pleť vystavena slunečnímu záření.
  • Pokud přípravek používáte jako bázi, nechte jej před nanesením make-upu zcela vstřebat.
  • Jestliže se během dne zpotíte nebo si musíte obličej z jakéhokoli důvodu utřít, bude pro zachování ochrany před slunečním zářením nutné, nanést opalovací krém znovu.