Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Proč vybrat závěsnou kolébku Homba® baby

Péče o novorozence může být krásná, ale také náročná. Jedním z klíčových aspektů této péče je zajistit, aby miminko dobře spalo a cítilo se bezpečně. Právě k tomu slouží závěsná kolébka Homba Baby, výrobek, který v sobě spojuje pohodlí, eleganci a inovativní design, aby vám pomohl uvolnit se a snadno uspat vaše miminko.

Design s důrazem na detail

Závěsná kolébka Homba Baby se vyznačuje krásným a pečlivě zpracovaným designem. Je vyrobena z vysoce kvalitního masivního bukového dřeva, které nejen pevně podpírá kolébku, ale také dodává vašemu interiéru hřejivý přírodní pocit. Ruční povrchová úprava a olejování bukového dřeva dodává kolébce elegantní vzhled, který dokonale zapadne do každé místnosti.

Houpání pro relaxaci

Jednou z hlavních výhod závěsné kolébky Homba Baby je její schopnost houpat se dopředu a dozadu, čímž vytváří jemný a přirozený houpací pohyb. Tento pohodlný pohyb připomíná dítěti jeho pohyb v matčině lůně a pomáhá mu uvolnit se a rychle usnout. Houpání je obzvláště účinné při nočním buzení, kdy může miminku pomoci znovu nabýt klidný spánek.

Ergonomický tvar pro pohodlí dítěte

Kolébka Homba Baby má ergonomicky navržený povrch, který zajišťuje pohodlné nošení dítěte. Tvar kolébky podporuje zdravý vývoj páteře a zabraňuje deformaci hlavičky. Zvýšená hlavička navíc chrání před refluxem a pomáhá udržet dítě v pohodlné poloze. To je důležité zejména pro malé děti, které mají tendenci trpět refluxem nebo mají potíže se spánkem.

Antialergická matrace s pohankovými struky

Uvnitř kolébky Homba Baby najdete antialergickou matraci s pohankovými lusky. Tato matrace má několik výhod. Kromě toho, že je antialergenní, má také masážní účinky, které pomáhají uvolnit svaly dítěte a zmírnit napětí.

Jeden výrobek, mnoho možností

Závěsnou kolébku Homba Baby lze připevnit ke stropu nebo umístit na speciální stojan. Tato jedinečná flexibilita umožňuje rodičům přizpůsobit kolébku tak, aby byla vždy po ruce a snadno dostupná. Tato kolébka je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců, což znamená, že ji lze používat po dlouhou dobu.

Udržitelná značka

Značka Homba Baby se pyšní svými etickými výrobními postupy a ekologickým přístupem. Každý kus dřeva je pečlivě vybrán a vyroben tak, aby byla zajištěna jeho trvanlivost a odolnost. Výroba výrobků Homba Baby probíhá s ohledem na udržitelnost, což znamená, že podporuje zdravý svět pro vaše dítě.

Závěsná kolébka Homba Baby je víc než jen způsob, jak uspat vaše dítě. Je to krásný kus nábytku s inovativním designem, který kombinuje styl a pohodlí. Díky houpacímu pohybu, ergonomickému designu a antialergické matraci se jedná o výjimečný výrobek, který usnadňuje péči o vaše dítě a přináší do vašeho domova kousek přírody. Pokud hledáte způsob, jak si odpočinout a ukolébat své dítě ke spánku s elegancí a pohodlím, je závěsná kolébka Homba Baby tou správnou volbou.