Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Proč jsme se rozhodly pro silikonové náplasti WEKIND

Naše milé zákaznice, naši milí zákazníci!
 
Jako vždy, když uvádíme novinku k nám do obchodu, stojí za tím nějaký příběh a důvod, proč jsme se pro daný produkt rozhodly. A silikonové náplasti WEKIND nejsou výjimkou.
 
Před několika měsíci jsme se obě dvě (ano, obě dvě jsme se ve stejnou chvíli dostaly mimo provoz) dostaly pod kudlu doktorům🙂 Jedna velká břišní operace a jedna plotýnka. Prostě paráda..
Břišní operace byla v plánu už delší dobu, protože těhotenství s dvojčaty neslo své pozůstatky až do dnešní doby. Proto jsem na ni byla řádně připravena! Už loni jsme totiž byly osloveny značkou WETWO (později WEKIND), která nám nabídla šampony, intimní gel a právě silikonové náplasti.
Vše jsme vyzkoušely a produkty jsou to krásné, ale šampony jsou něco, na co se soustředit teď nechceme a intimní hygienu už máme vyřešenou ve formě značky LIP INTIMATE CARE. Proto jsme čekaly na vyzkoušení náplastí až na moment operace.
Blog_image_600x600 
 
Už před operací mne doktor upozorňoval na silikonové náplasti, že je to strašně šikovná pomůcka v hojení jizev. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet hned několik druhů, které jsou na českém trhu. Nakonec jsem měla doma 4 různé druhy!! Prostě jsem chtěla mít ty nejlepší výsledky🙂
 
Nemohu vám říct přesně které to byly, protože by se mohlo jednat o srovnávací reklamu. Ale cenově to byly produkty od 620Kč, přes našich 790Kč až po 1600 Kč.
 
A musím říct, že na 100000% naše náplast dopadla nejlíp. Nejvíce mě rozčilovala náplast za nejvyšší cenu. Od první chvíle špatně držela, je tlustá a viditelná. Další náplast, která byla hodně vidět na internetu je překvapivě tuhá, což není dobře. Při pohybu se vždy zkroutila, což znamená, že se brzy zničila její přilnavost. Ta nejlevnější mi přišla fajn, ale má vroubky, které nejsou doporučovány na jizvy čerstvé a pro ty, kteří mají citlivou pokožku.
 
Výsledek?  
 
Do dnešního dne používám náplast z první krabičky, kterou jsme dostaly od WEKIND, od operace je to cca 7 měsíců. Náplast krásně drží a jsem s ní do dnešního dne maximálně spokojená. 
Proto jsme musely tento produkt, silikonové náplasti od WEKIND, přidat do našeho portfolia. Kdybych věděla, že taková věc existuje po obou svých porodech císařským řezem, asi by jizvy vypadaly dnes úplně jinak.
 
A pro ty, kteří mají JAKOUKOLIV jizvu na těle.. a teď mluvíme obličej, prsa, záda, noha.. je to na všechna tato místa.
 
V balení najdete 3x 15cm dlouhé náplasti, které můžete případně nastříhat na menší kousky a přikládat je tam, kde zrovna potřebujete pomoct s jizvou.
 
Vaše dotazy z inboxu:
  1. "Kdy mohu začít používat silikonovou náplast?" - Náplasti je možné nosit od zhruba 2 týdnů po císařském řezu, pokud není třeba vyjmout stehy a pokud jizva neprosakuje. Zpočátku by se měly nosit několik hodin a postupně by se měla prodloužit doba nošení na 12 nebo 24 hodin.
  2. "Mohu náplasti používat i na jizvu, která je cca 2.5 roku stará?" - Ano, lze je použít u starých a dokonce i keloidních jizev. Účinky sice nejsou tak výrazné jako u nových jizev, ale i tak uvidíte zlepšení.
  3. "Mohu náplasti použít po plastické operaci?" - Ano! Opět platí to samé co u jizvy po císařském řezu, kdy jizva nesmí prosakovat a nemusí se vyndavat stehy. Ale můžete ji použít na všechna místa vašeho těla, kde právě máte jizvu.🙂
  4. "Jak dlouho náplast vydrží?" - zálaží na péči o samotné náplasti. 1 ze 3 náplastí mi vydržela krásně hladká a lepivá až několik měsíců. Jinou jsem ztratila a jedna po cca 3 měsících už dál neposkytovala takovou komfortní péči. Spadla mi na zem a nalepily se na ní kamínky. Takže věřím, že správnou péčí vydrží náplasti opravdu dlouho!

Přejeme vám rychlé a pohodové hojení!