Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Veselé večerní rituály (nejenom) s Tuze hladovou housenkou

Neklid, pravidelné probouzení, noční děsy, strach, příšery pod postelí... zní vám to povědomě? Je to přesně to, s čím čas od času bojuje každé dítě. Přitom je dokázáno, že příjemná vůně dokáže obrátit myšlenky pozitivním směrem. Dopřejte svým dětem úžasně aromatickou koupel nebo jejich polštář pokryjte doslova nebesky voňavou mlhou.
Pravidelné večerní rituály jsou klíčem ke spokojenému dítěte. A jak všichni víme, tak šťastné a odpočaté dítě, znamená šťastný rodič:-)
My v Made for Moms nedáme dopustit na pravidelný večerní rituál v péči o naše nejmenší. Pomocí 3 kroků vytvoříme před spaním klidné a přirozené prostředí, které zajistí našim dětem dobrý spánek a tím samozřejmě i nám:-)
 
Krok 1
Je čas jít do postýlek...
Teplá voda, přirozené bublinky, to je dokonalý začátek našeho večerního rituálu. Pro miminka od narození doporučujeme Jemný dětský mycí gel bez parfemace od Kokoso Baby, pro starší od 3 měsíců Bloom and Blossom Dětský mycí gel Na dobrou noc s úžasnou směsí éterických olejů či Jemný dětský mycí gel s parfemací od Kokoso Baby. 
 
Větší rošťáky pak potěší naše veselá, Tuze hladová housenka. Máte doma vanu? Zažeňte děti do koupelny trochu dříve a napusťte jim teplou koupel plnou přirozených bublinek. Vodní hrátky s bublinkami neodmítne žádné dítě! Vy získáte pár minut pro sebe a navíc zůstanete bez obav. Jemná pěna do koupele s vůní jasmínu a levandule neobsahuje žádné škodlivé pěnící přísady a 98 % jejích složek je přírodního původu.
 
 
Krok 2
Doteky a pouto
Studie ukázaly, že masáž vašeho dítěte může snížit pláč a rozrušenost, pomoci mu klidněji spát a zmírnit zácpu a koliku. Některé dokonce říkají, že zvyšuje schopnost dítěte bojovat proti choroboplodným zárodkům. Dětská masáž je prospěšná jak pro miminko tak pro maminku. O dětské masáži a masáži jednotlivých částí těla jsme se rozepsaly už dříve v našem článku na Blogu
 
Na masáž v létě se nám skvěle osvědčil prémiový, za studena lisovaný, kokosový olej Kokoso Baby ve 100% BIO kvalitě. Děti jeho vůni zbožňují. V chladnějších měsících nedáme dopustit na 100% přírodní oleje od Bloom and Blossom. Pro miminka od narození jemný Dětský olej pro matku i dítě, který uzamyká vlhkost a zanechává pokožku jemnou a hladkou. Pro děti od 3. měsíců Dětský masážní olej Na dobou noc. Jedinečná vůně pro dětský spánek je kombinací ylang ylang, heřmánku a levandule. Přirozená vůně, která uklidní mysl, zklidní vaše dítě a připraví ho tak na poklidný spánek.
 
Nemáte čas každý den na masáž? Chápeme:-) Ale hydratace malých tělíček je potřeba, hlavně po dlouhém koupání, v létě po pobytu na slunci nebo naopak v zimě, kdy je pokožka vysušená ze zimy či přetopených místností. Vyzkoušejte jedno z našich tělových mlék. Lehounké od Kokoso Baby či novinku, s kresbami Erica Carla Tuze hladové housenky. Výživné tělové mléko se postará i o nejcitlivější typy pokožky, včetně těch ekzematických. Díky bambuckému máslu v kombinaci s mandlovým olejem dodá kůži potřebné živiny a zároveň ji zanechá hydratovanou až do dalšího koupání. Relaxační vůně levandule a jasmínu se navíc postarají o navození té pravé atmosféry k ulehnutí do postýlky.
 
 
Krok 3
Pohádkové smysly
Sicilská levandule, ylang ylang, jasmín, mandarinka a spící housenka na obalu promění náročné uspávání v příjemnou chvíli plnou odpočinku a sladkých snů, na kterou se budete těšit vy i vaši nejmenší. Vzhledem k vysoce šetrnému složení je možné polštářovou mlhu používat i pro klidný spánek čerstvě narozených dětí.
 
Sprej na polštář funguje pomocí spánkových asociací, kdy si dítě postupně spojí uklidňující vůni se spánkem, pomůže mu zklidnit se před spaním nebo během noci znovu usnout. Stane se tak nedílnou součástí vašeho večerního rituálu po koupeli, masáži a čtení pohádek.
 
Můžete vyzkoušet Dětský sprej na polštář s vůní Na dobrou noc či oblíbený sprej z řady Tuze hladová housenka.