Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

E-BOOKs ke stažení ZDARMA

Vítejte v sekci našich e-průvodců! Vytvořili jsme pro vás průvodce ve formátu PDF ke stažení, které se týkají jak základních zdravotních problémů, tak i zotavení po císařském řezu či průvodce duševním zdravím po porodu. Postupně budeme naše průvodce rozšiřovat o další a další témata.

Chceme zajistit, aby maminky a budoucí maminky měly snadný přístup k informacím založeným na důkazech, aby se cítily připravené na těhotenství, porod i další období a mohly činit informovaná rozhodnutí a přistupovat k mateřství s důvěrou. Sdílejte prosím tyto příručky se svými přáteli a skupinami maminek. Když nám cestu ukáže někdo, kdo si tím prošel, je celá tato cesta mateřstvím o něco méně matoucí a mnohem zábavnější.


Snímek obrazovky 2022-02-10 v 22.29.46 

PRŮVODCE DUŠEVNÍM ZDRAVÍM V TĚHOTENSTVÍ I PO NĚM

 Najděte způsoby, jak zvládat své emocionální zdraví během těhotenství a po něm. Tento elektronický průvodce obsahuje vše, co potřebujete k tomu, abyste se mohli postarat o svou pohodu - od příznaků duševního zdraví až po péči o sebe sama.

   

Snímek obrazovky 2022-02-10 v 22.43.57

PRŮVODCE ZOTAVENÍM PO CÍSAŘSKÉM ŘEZU

 Pokud jste podstoupila nebo se chystáte podstoupit císařský řez, možná byste se o sebe měla více starat, abyste se rychle a zdravě zotavila. Zde se   dozvíte, co vás čeká před zákrokem, jak se vaše tělo hojí po operaci, nejčastější dotazy a další informace.

 

Snímek obrazovky 2022-03-31 v 13.12.07PRŮVODCE KOJENÍM PRO ČERSTVÉ MAMINKY

Z mnoha věcí, které jsou pro čerstvou maminku náročné, je kojení určitě jednou z nejtěžších zkoušek. Ano, je to naprosto přirozený a intuitivní proces, který matky (lidské i ty zvířecí) provádějí už odjakživa, ale na druhou stranu to může být komplikovaný, nervy drásající a rozrušující zážitek, zejména pokud s ním teprve začínáte. Ať už se však obáváte čehokoli, máte jakékoliv potíže nebo otázky, tento průvodce vás s velkou částí témat, která o kojení potřebujete vědět, provede.

 

Stanu se tátou - Průvodce pro čerstvé tatínkyPRŮVODCE PRO ČERSTVÉ TATÍNKY

Pokud se stanete maminkou, zjistíte, že internet, vaše rodina i místní zdravotnická zařízení jsou plná rad, které vám pomohou. Ale co novopečení tátové? Kam se mohou obrátit pro radu ohledně specifických problémů, kterým budou čelit? V tomto elektronickém průvodci jsme pro vás připravili množství praktických rad pro nové a nastávající tatínky. Zahrnují praktické rady, které se týkají všeho od poskytování podpory v těhotenství až po zmírnění běžných rodičovských obav.