Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Podnikavé ženy 2018

„Markét jsi vzhůru? Už jsi koukala na mail?“ 

Bylo kolem jedenácté v noci, pomalu čas jít spát, ale to je taková ta zpráva, která vás donutí se probudit a honem rychle se podívat na to, co se děje. 

GRATULUJEME VÁM, BYLY JSTE VYBRÁNY DO TOP 20 PODNIKAVÉ ŽENY ROKU 2018

Co prosim? Co to je? Co to znamená? Jak to?! To, jak probíhalo juchání a radování vám bude asi jasné. Okamžité volání všem příbuzným, kteří mají stejnou reakci jako my, protože, kdo by to čekal. 
Je to takové celé snové, protože i když pracujete hodně, svůj projekt milujete a jste tomu naprosto oddané, tak furt máte ty vzdušné a často horko těžko dosažitelné zámky, kterých by bylo fajn se alespoň trochu dotknout. A pak přijde taková zpráva a najednou se bojíte tolik radovat, protože, co když je to omyl, co když to teď zakřiknu!

Do projektu Podnikavé ženy roku 2018 jsme se přihlásily letos v červenci. Jde o každoroční soutěž, která se pořádá ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR, Raiffeisenbank a platformou ŽENY s.r.o. 
Hlavním cílem udílení Grantového programu „PODNIKAVÁ ŽENA ROKU“ je ocenění práce malých podnikatelek podnikajících na území České republiky a zviditelnění jejich schopnosti, samostatnosti a kvality jejich podnikání s důrazem na obnovování řemesel, tradic a zkvalitňování služeb.

Jsme v TOP 20, ale co dál?
Už to že jsme se umístily tak vysoko nás naprosto odrovnalo. Ale přeci jen… chceme se dostat i dál. Ale jak? Nechtěly jsme každého otravovat 100x s hlasováním, či zahltit Instagram nebo Facebook prosbami. Řekly jsme si, že pokud nám fandíte a pokud se lidem líbíme, stačí vám to říci jen jednou, dvakrát a pak už je to jen v rukou osudu.
Ale tolik podpory, které se nám dostalo, to jsme nečekaly. Kolik z vás nás zmínilo ve svých příspěvcích a že to pro vás vůbec nebyl problém, to nás tak potěšilo! Protože i když to říkáme pořád, tak znova se budeme opakovat, to že nám věříte vy nás žene dál a dává nám pocit jistoty, že máme důvod se snažit a pracovat dál.

Byly to opravdu nervy do poslední chvíle. Všechny holky v TOP 20 měly tak zajímavé projekty! Neodvážily jsme se ani trochu hádat, jak to může dopadnout. Konec hlasování se blížil a nás začaly trápit další věci. Chceme u toho být obě, takže jak to udělat? Do toho Beník má 3 měsíce a vyhlášení výsledků bylo 5 dnů před samotným galavečerem. Ale když se chce, tak jde vše. Mě doma překvapil manžel, který mi oznámil, že je naprosto jasný, že jedu do Prahy a rovnou koupil letenku na celý týden s tím, že on to nějak vymyslí. A Beník? Zlaté miminko, je to takové to miminko za odměnu. Díky oběma našim skvělým a podporujícím manželům jsme obě dvě mohly být spolu a ať už postoupíme dál nebo ne, můžeme náš úspěch oslavit spolu.
5.10. nakonec přišlo oznámení. Úplně se bojíte mail otevřít, protože tak moc si přejete, aby tam byla pozitivní zpráva, i když všude říkáte, že nám stačí být v TOP 20. Po přečtení nadpisu mailu se strhla vlna radosti, slz a děkování jedna druhé. Protože jedna bez druhé bychom se nikdy nikde neumístily. Pak slavení s manžely, psaní rodinám, přátelům a znova jedna druhé se slovy díky. Tolik ufňukaných zpráv jsme si dlouho nenapsaly :-) a vyrazilo se DO PRAHY!

Galavečer:
Umýt hlavu, nalakovat nehty, vytáhnout podpatky. Heslo dne: Jsme opět za dámy! Slavnostní předání cen se konalo v Hotelu Ambassador. Celý večer provázelo několik diskuzí k současné situaci na českém trhu a kromě Podnikavých žen bylo oceněno několik dalších kategorií – Malé a střední podniky či Rodinná firma roku. Už jen slyšet příběhy lidí, kteří začínali jako my, z obýváku, bylo velmi inspirativní.  Dokázali to oni, tak to můžeme dokázat taky.
Když přišla řada na nás a my si šly pro naši cenu, tak jsme byly tak nervózní! Jedna druhou jsme rozesmívala tím, jak nám buší srdce a máme zpocené ruce. Na to vše jsme ale rychle zapomněly, když najednou slyšíte GRATULUJEME. Juchů, je to tam!
Následovalo focení a pak hlavně povídání si s ostatními o jejich cestě za úspěchem. Rady, nápady, doporučení... Mohlo by se zdát, že si všichni budou hrát jen na vlastním písečku a nepodělí se o rady, které by dalším pomohly Ale tím, že jsme ženy a máme možná takový ten pocit, že si musíme přeci pomáhat, tak jsme si toho řekly tolik! Užily jsme si večer ve společnosti skvělých bab. Nasmály se, pogratulovaly si a kromě toho, že jsme odešly domů s cenou, tak máme nové přítelkyně a zase mnohem víc energie a nápadů do dalšího podnikání.

JEŠTĚ JEDNOU VÁM DĚKUJEME ZA PODPORU. VŠAK MY VÁM TO OPLATÍME NAŠÍ TVRDOU PRACÍ A 100% ODHODLÁNÍM VÁS POTĚŠIT A ROZMAZLIT!

A pokud také přemýšlíte nad takovouto soutěží, jděte do toho! Nikdy nevíte, komu se zrovna váš nápad zalíbí a posune vás dál. Hlavně si věřte!!!