Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

Co vás čeká na nadcházejícím Festivalu MINI

Také se tak moc těšíte? My moc! Je skvělé být součástí takovéto party a celkově.. být součástí tak skvělého eventu, který má hlavu a patu.

Letos je to náš čtvrtý rok, kdy se prezentujeme na Festivalu Mini a kdo si pamatuje náš první rok, tak jsme se od té doby pěkně rozrostly. A to jak na počet značek, tak dětí:-) Na ten první festival jsme šly s kosmetikou Bloom and Blossom a dárkovými sadami. V té době jsme měly malé děti a věděly, jak moc si maminky a nastávající maminky zaslouží být hýčkány. Ale s tím, jak rostly naše děti, rodily se další děti a přibývaly nové a nové potřeby, tak s tím rostlo i naše portfolio. A vy nyní uvidíte co jsme pro vás za ty roky vymyslely!

222A7243 (kopie)Bloom and Blossom Prémiová tělová a wellness péče 
Nemůže chybět námi a vámi tolik oblíbená kosmetika Bloom and Blossom. Péče o tělo se v tomto případě = péče i o duši. Protože produkty pro dospělé jsou vytvářeny přesně s tím cílem. Alespoň na chvíli si odpočinout, ale vyždímat z ingrediencí to totální maximum. Samozřejmě nebude chybět ani Tuze hladová housenka, kterou naopak milují naše děti a hlavně jejich citlivá pokožka.

 

Tajinebanane stylové kojicí oblečení z Francie

Nemá asi úplně smysl představovat vám tuhle francouzskou značku. Kojicí oblečení od této značky je pohodlné a stylové a dost často i rafinovaně vtipné. Jestli něco mizí z našeho obchodu rychlostí světla, tak jsou to právě modely od této značky! Můžete se těšit na novou podzimní kolekci, která k nám dorazí na konci září.

Kokoso baby Prémiová dětská kosmetika

Velmi oblíbená britská značka dětské prémiové kosmetiky využívající blahodárných účinků 100% BIO, za studena lisovaného extra panenského kokosového oleje vhodná i pro tu nejcitlivější, ekzematickou pokožku. Najdete zde ty nejšetrnější produkty pro miminka již od narození.

Lola Lykke Podpůrné pásy v těhotenství a po porodu

Jak jsme na tuhle značku přišly? Opět to byla vlastní zkušenost! Až neskutečně těžké bříško, kde se schovávala 2 miminka, nás přivedlo na cestu tohoto produktu. Unikátní podpůrné pásy pro období těhotenství i po porodu. Těhotenský pás z pružných a prodyšných materiálů. Dvojité opěrné popruhy, zadní kapsa pro pytlíček s teplou či studenou vodou pro těhotenství bez bolesti. Poporodní stahovací pás s inovativní technologií duální komprese poskytuje potřebnou podporu oslabeným a nestabilním svalům středu těla po porodu.

Lip Intimate Care

Základem značky jsou přírodní, hydratační a čistící oleje pro intimní partie. V portfoliu ale najdete i intimní balzám, přírodní lubrikační gel či olej na holení. Za touto značkou stojí Veronika, žena, matka, které i poté, co vytvořila několik receptur na přírodní produkty pro jiné značky, stále na trhu chyběly produkty, které by se zaměřovaly na nejintimnější partie každé ženy a byly bezpečné a přírodní. Vzala tedy věci do svých rukou a zrodila se myšlenka na Lip Intimate Care - řadu přírodních produktů v BIO kvalitě, která přináší lásku a péči našim nejintimnějším partiím.

KlokánkováníNuroo Tričko na klokánkování

Poté, co si triko na klokánkování oblíbila a zpropagovala na svém IG Veronika Arichtěva, se stalo jedním z bestsellerů na našem e-shopu. A proč si ho zamilovává stále více maminek? Triko slouží k mazlení a bondingu s miminkem. Nejedná se o tradiční nosítko, ale miminko nosíte na holé kůži. Tato metoda má nespočet výhod (zlepšuje kojení, urychluje vývoj mozku, atd.). U nás ho nosil i manžel, protože i on si chtěl užít naše malá miminka a mít s nimi zase o něco bližší vztah. 

Multifunkční podložky Gathre

Další věc, kterou jsme ROKY my samotné používaly. Kolik podložek je nakoupeno tajně, to se naši manželé doufáme NIKDY nedozví! Je to taková posedlost. Nemůžeme za to!

Podložky Gathre jsou netoxické, utíratelné, voděodolné, kompaktní a navíc stylové. Vyrobeny z lepené kůže (72% obsahu umělé kůže, 28% vláken ze zbytkové kůže) na horní straně a z plstěného semiše na spodní straně, což kombinuje pocit pravé kůže a pohodlí umělé kůže. Využijete je opravdu všude. Doma, na cestách, v kuchyni, koupelně, jsou skvělé jako přebalovací podložka, pikniková deka, tapiserie na zeď, běhoun na stůl, prostírání nebo místo, kde děti mohou být kreativní. K jejich čištění je potřeba jen jemný čistící prostředek a hadřík. Pokud by se tyto podložky neslučovaly s vašimi veganskou filozofií, společnost Gathre má v nabídce i oboustranné podložky, které jsou 100% veganské.

PŘIJĎTE SE PODÍVAT NA TUTO ÚŽASNOU POSTÝLKU! Charlie Crane je pařížský výrobce nábytku pro miminka a děti. Společnost, kterou v roce 2013 založil Thomas Lépine, má ambici tvořit vždy krásný a stylový nábytek, který vtiskne jednoduchost a čistotu do dětského světa a stírá hranice místností v našich současných interiérech. Díky výtvorům Charlie Crane jsou rodiče hrdí na to, že mohou po celém domě vystavovat nábytek svých dětí. Dětská houpačka je integrována do dekorace obývacího pokoje; dětská židle ladí k jídelnímu stolu a ostatním židlím a dětská postýlka se stává uměleckým dílem! 
 

WOOOOOOW NOVINKY!

A to bychom to nebyly my, abychom si pro vás nepřipravily nějakou tu novinku. A letos jich máme hned NĚKOLIK! Jste zvědavé? Těšíte se?? My moc!

Čistící & Přírodní prostředky do domácnosti TINCTURE

UŽ VÍCE JAK ROK součástí našich domovů. Vážně! Jinak bychom vám je nedoporučovaly!

Ekologické a zároveň vysoce účinné! Přesně takové jsou čisticí prostředky TINCTURE, díky kterým proměníte svůj byt v bezpečný domov bez toxinů a jiných škodlivých látek.

Domov je místem, kam se vracíme, abychom si odpočali po náročném dni. Čekáme od něj, že bude útulný, čistý a také bezpečný. Běžné úklidové prostředky jej sice dokonale zbaví nečistot, zároveň jej ale zahltí toxiny z chemických látek, které jsou jejich obvyklou součástí. Na straně druhé ekologické čističe velmi často postrádají patřičnou účinnost anebo nehezky voní.

NUORI

Už delší dobu jsme se chtěly pustit do pro nás neznámých vod, péče o tvář. Přeci jen je to složitější téma než péče o tělo. Proto jsme se této oblasti vyhýbaly. Ale nastal čas se posunout dál a to díky 2 náhodám. Obě dvě jsme se o tom bavily, najednou jsme tohle téma otevíraly častěji. A protože jsme si to asi na sebe přivolaly, tak nás jednoho dne oslovila značka NUORI. Už jen z popisků na webu jsme byly nadšené! Když nám pak navíc poslali produkty na vyzkoušení, tak jsme hned měly jasno, tohle je kvalitní a opravdu účinná péče. Ale furt jsme se bály, jestli je to ten správný moment. A nakonec jsme nabídku ODMÍTLY. Jenže.. my produkty používaly dál a dál. A výsledky se dostavily. Takže jsme se značce ozvaly znovu a.. vy si tyto produkty můžete vyzkoušet na vlastní kůži i u nás!

Pokud jde o maximální čistotu a účinnost, není nad čerstvost. Nic ji nepředčí. Proto se ve všem, co značka Nuori dělá - od hledání nejlepších přírodních ingrediencí až po výrobu v malých sériích - zaměřuje na poskytování čerstvě namíchaných, čistých produktů na vrcholu jejich síly. Je čas začít s čerstvostí. Je čas na NUORI.

TETOVÁNÍ NA BŘÍŠKO BY MFM

Tak o tetování se bavíme už... tak 2 roky. A to myslíme vážně! Furt nám to nevycházelo finančně nebo jsme na to prostě neměly mozkovou kapacitu :)

Až letos jsme se konečně rozhoupaly a posunuly náš dlouholetý nápad do... FINÁLE! Pokud se ptáte, jak nás tento produkt napadl, tak je to taková souhra více náhod. V Americe je to celkem běžná věc, na Instagramu jsme narazily i na takové tetování, které je z přírodních ingrediencí.. ale v ČR jsme furt nic nemohly najít. A upřímně, moc jsme to ani neřešily. Spojily jsme síly se značkami KRESKY.SK a VESNA TATTOO a vznikly 2 krásné varianty. Která je ta vaše oblíbená?

Těhotenské tetování MfMLACLÁČE BY MFM

Olala! Je to tady!! Náš první módní kousek, na kterém jsme pracovaly několik měsíců (ano, prázdniny, rýmičky, čekání na kvalitní látku atd.)

Proč zrovna lacláče? Na druhý, zimní, festival Mini, kde jsme vystavovaly, jsem si vzala lacláče, ve kterých se krásně schovalo rostoucí bříško, ve kterém rostli Olík a Bertík. A bylo vás neskutečné množství, kdo se ptal, kde jsem lacláče koupila. Ha! Nechala mi je ušít moje maminka. A my se konečně rozhoupaly k tomu, abychom je také ušily. A to tak, aby vám sloužily jak v těhotenství, tak i po něm! Ano!! Navrhly jsme je s mistrovou Luckou tak, aby švy byly maximálně slušivé, ale aby se kalhoty daly nosit nejen v období těhotenství. A my jsme nadšené! Navíc ta barva! Jasně, černá je univerzální. Ale tahle smaragdová, to je barva ve které vždy zazáříte!

Taška APOLIS

Modlíme se, aby se taška dostala na festival včas. Byl to upřímně běh na dlouhou trať! Naše milá kamarádka a dvorní grafička, Kačka nám pomohla s písmem a designem nadpisu. A proč zrovna tašky APOLIS? Protože opět je to něco, co po nás chcete! Tuhle tašku máme doma už několik let a je skvělá na nákupy nebo i na doladění designu doma. A taky se do ní vejde spousta věcí na FESTIVALU MINI. A takhle se vám dostala do povědomí. A už několikrát jste nám ji chtěly odnést domu:-) Tak teď už budete moct!

 

Tak.. snad jsme na něco nezapomněly! Je toho opravdu hodně, co vám chceme ukázat a nabídnout. Už teď se moc těšíme, až se opět uvidíme a popovídáme si s vámi! Držte nám palce, ať se nám to vše do stánku vejde:-)

Tak nezapomeňte, 14.10.2022 SE NA VÁS MOC TĚŠÍME!!