Doprava ZDARMA po ČR pro objednávky nad 2 500 Kč na výdejní místa, nad 3 500 Kč doručení na adresu a zásilky na Slovensko.

A něco pro těhotné máte?

A něco pro těhotné v nabídce máte? Tak tuhle otázku dostáváme snad denně! A ano, vy to víte.. máme věcí pro těhotné i po porodu celou řadu.

Tahle otázka ale spustí lavinu odpovědí, my totiž hned chceme povědět vše a o všem. Ale často odpovíme takto:

Na stránkách máme hned celou sekci s těmito produkty.
 
Za nás jsou naprostý #musthave produkty od Bloom and Blossom - Krém a Olej proti striím, které samozřejmě jde používat samostatně, ale je lepší je používat dohromady. Značku Bloom and Blossom jsme do ČR přivedly jako první a to z jednoho jednoduchého důvodu. Složení a cíl všech produktů. Dokonale a efektivně pečovat o tělo čistými ingrediencemi. Tahle značka je za nás No.1!! A používáme ji už pátým rokem :)
 
B&B-8300
 
V těhotenství si u nás nastávající maminky kupují i produkty na oteklé a unavené nohy, což je ve třetím trimestru opravdu nepříjemné. V nabídce máme sprej nebo chladící gel.
 
Pro ty maminky, které rodí císařským řezem máme v nabídce balzám na jizvy (nejen na strie), který je čistě přírodní a výborně pomáhá v hojení jizvy a také s tím, jak samotná jizva vypadá. 
 
Od stejné značky, Nessa, máme i balzám na bradavky. Ten je úžasný v tom, že ho žena nemusí omývat. Miminku vůbec nevadí a pomáhá s popraskanými a bolavými bradavkami. Je také skvělý na jiné ranky na jemných částech těla, nebojte se ho tedy mít vždy u sebe!
 
Značka NESSA má i jiné produkty, jako je vlasový olej, tělový olej nebo tělové máslo. Vše vyvinuto tak, aby se žena cítila a vypadala lépe bez obav, že používá něco škodlivého pro ni nebo miminko.
 
nessa_modelsshoot_454 (kopie)
 
Také často posíláme i několik článků, které jsme na toto téma psaly:
A jako poslední sekci bychom rády uvedly produkty na intimní hygienu od značky LIP INTIMATE CARE. Opět jsou to produkty přírodní, bezpečné a na olejové bázi, která se lépe přizpůsobuje hormonálním změnám u těhotných a po porodu. Navíc je možné tyto oleje používat při masáži hráze.
 
To samozřejmě není vše. Ale je to takový.. Odrazový můstek :) 
 
A jako vždy, pokud budete chtít s něčím poradit, určitě nám napište. My vždy VŠEM rády odepíšeme!
 
Markéta a Monika